Witam! Szukam kilku artykułów z "Przeglądu telekomunikacyjnego"
Byłbym wdzięczny za skany/pdf-y jeżeli ktoś posiada.
1. 8 - 9/2001 A. DOBROGOWSKI Synchronizacja przekazów multimedialnych
2. 5/2002 M. DOMAŃSKI Kompresja obrazów w multimedialnych systemach telekomunikacyjnych. Współczesne techniki
3. 6/2003 M. DOMAŃSKI Kompresja cyfrowych sekwencji wizyjnych - stan badań, nowe prace normalizacyjne ISO i ITU
4. 7/2004 M. DOMAŃSKI, Ł. BŁASZAK, R. LANGE, A. ŁUCZAK Propozycje skalowalnego kodera obrazu MPEG
5. 6/2010 M. DOMAŃSKI Telewizja trójwymiarowa - stan badań i perspektywy rozwoju
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzukam artykułów z "Przeglądu telekomunikacyjnego"
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Darlington
- -
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: Szukam artykułów z "Przeglądu telekomunikacyjnego"
Jeśli jeszcze to jest aktualne, to "Przegląd telekomunikacyjny" powinien być dostępny w Bibliotece Narodowej.
Obawiam się, że oferowanie kserografii i materiałów z "Przeglądu telekomunikacyjnego" byłoby niezgodne z przepisami prawa własności intelektualnej.
Materiały, tak jak twierdzi Aleksander Zawada, można znaleźć zapewne w niejednej bibliotece - szczególnie w tych politechnicznych, albo nabyć w wydawnictwie sigma-not: http://www.sigma-not.pl/czasopisma-59-e ... cyjny.html ... przynajmniej te z przyszłych numerów.
Materiały, tak jak twierdzi Aleksander Zawada, można znaleźć zapewne w niejednej bibliotece - szczególnie w tych politechnicznych, albo nabyć w wydawnictwie sigma-not: http://www.sigma-not.pl/czasopisma-59-e ... cyjny.html ... przynajmniej te z przyszłych numerów.
- Tomasz Gumny
- -
Trochę OT, ale te nazwiska jeszcze po ćwierćwieczu budzą we mnie grozę...
- Darlington
- -
Dlaczego? Widzę po EiT na PP jesteś. Doman spoko ziom, Dobro też ale ma swoje jazdyTrochę OT, ale te nazwiska jeszcze po ćwierćwieczu budzą we mnie grozę...
U mnie grozę budzi prof. Bandurski i te jego niepotrzebne_nikomu_i_niezrozumiałe_przez_nikogo równania
W Twoich czasach było inaczej? Kto kosił? Opowiedz trochę Może być na PW jak chcesz.
A co do tematu, można go zamknąć, odkryłem fajną opcję w uczelnianej bibliotece "zamów kopię artykułu".