Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Zzapraszam wszystkich na server Lineage 2 Valinor

Boah
-
-
Zzapraszam wszystkich na server Lineage 2 Valinor

Postautor: Boah » 17 sie 2008, o 17:31

Chcialbym wszytkich goraco zaprosic do gry na Polskim serverze Valinor.Na serverze panuje mily klimat , duzo eventow,server jest w miare mlody wiec nie lataja tam same high lvl,dobry kontakt z gm jak i samym adminem,nalezy dodac ze server jest stabilny i uciagnie spokojnie 1 k ludzi.
Teraz moze troche o samym serverze:
Server jest oficialnie online od 27.12.2007!

RATY:

EXP: 4x
SP: 4x
ADENA: 4x
DROP: 4x
SPOIL: 5x

Adre servera : http://www.valinor.oz.pl/

Polecam i zycze milej gry:) Berserker

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 17 sie 2008, o 18:12

Mamusiu... 8 miesięcy na takich rate, to mi nie mów że nie "latają" high level... Tyle czasu to jest nadmiar tego co jest potrzebne, by zrobić kilka high lvl postaci jadną osobą (rozumiem minimum 60 lvl). Oczywiście o ile jest stabilny i bez bugów.
Btw. z jakim chronicle i w jekim procencie z oryginałem jest ten serwerek zgodny. 1k ludzi to pewnie jeszcze nie widział, zwłaszcza jeśli jest polskojęzyczny. Jak z klimatem??

Kurcze, nie... jak wsiąknę, to znów na kilka msc....

Awatar użytkownika
Darlington
-
-

Postautor: Darlington » 23 sie 2008, o 11:24

Hellbound...
Oczywiście l2j z max 50ppl online, lagi, restarty co godzinę, i raty x4 niebardzo mi odpowiadają.

Nie wróżę sukcesu, ale życzę jak najlepiej.

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”