Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięforum Jimiego Hendrixa
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam, zapraszam na stronę www.jimmihendrix.fora.pl dopiero utworzone.
Re: forum Jimiego Hendrixa
Jak już chcesz forum to może zrób lepiej to na jakimś darmowym serwerze np. ovh, bo na fora.pl jest od groma reklam które powodują, że aż nie chce się tam wchodzić na dodatek często jest przeciążone i straszliwie muli...Witam, zapraszam na stronę www.jimmihendrix.fora.pl dopiero utworzone.
Wgraj czyste phpBB i jak chcesz to modyfikacje Przema i będzie dobrze.
-
- -
Witam! Tych for gitarowych jest bardzo dużo, problem jest taki, że większości gitarzystom jest całkowicie obca elektronika i budowa wzmacniaczy, dla nich najważniejsze chyba jest tylko ilość gałek i jak najwięcej niklu na obudowie! A jedynym autorytetem dla nich jest sprzedawca i jego reklama, wiec dla tego bardzo trudno jest znaleźć wspólny język pomiędzy elektronikiem, a grajkiem! Dla tego większość elektroników omija takie fora, no, ale nic nie stoi na przeszkodzie próbować!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tylko to forum jest głównie o Hendrixie. Janek ma rację. Ja sam tak czasami sie zastanawiam, chciałem mieć lampowaca(Diy) Ale po rozmowie z kolegą End, odpuściłem sobie NA RAZIE. Powodem były zasoby finansowe, wiec kupiłem marshalla w dość dobrej cenie 30wattowego bo wkurzało mnie granie bez pieca, ale zacznę zbierać, jak uzbieram konkretną sumę to dopiero coś pomyślę.