Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

szukam pracy/zajecia w elektryce (elektronice) warszawa

Awatar użytkownika
Elektrooonik
-
-
Kontaktowanie:
szukam pracy/zajecia w elektryce (elektronice) warszawa

Postautor: Elektrooonik » 29 paź 2006, o 16:44

Witam, szukam zajęcia związanego z elektroniką/elektryką na terenie Warszawy.

Jesli ktos potrzebuje pomocnika w serwisie, przy montazu elektroniki, ewentualnie przy innych pracach elektryczno mechanicznych to chetnie podejme taka prace.

Skończyłem technikum elektroniczne z wyróznieniem, specjalizacja automatyka i robotyka. Praca dyplomowa zdobyła 1 miejsce w regionie w konkursie prac dyplomowych w zawodzie technik elektronik. Oprócz tego odbyłem roczny kurs automatyki i robotyki (montaż układów automatyki, programowanie sterowników PLC) potwierdzony certyfikatem. Zdobyłem 2 miejsce w ogólnopolskim konkursie mechatronicznym.

Tak więc pewną wiedzę techniczną mam.

Posiadam też skromne doświadczenie w programowaniu mikrokontrolerów jednoukładowych (51 i AVR). Mam na koncie troszkę zaprojektowanych i wykonanych obwodów drukowanych i urządzeń elektronicznych.

Posiadam pewną wiedzę z zakresu hardware'u komputerowego, instalacji oprogramowania i obsługi wiekszosci popularnych programów.

Potrafię bardzo szybko pracować na komputerze i szybko posługiwać się internetem. Interesuję się również internetem od strony technicznej (posiadam podstawowe umiejętnosci w tworzeniu stron internetowych oraz pozycjonowaniu stron w google i innych wyszukiwarkach).

Obecnie studiuję elektrotechnikę na Wydziale Elektrycznym Politechniki Warszawskiej w trybie dziennym ale jestem dyspozycyjny w weekendy oraz we wtorki. Mogę również pracować w luźnych godzinach po zajęciach.

Nie oczekuję kosmicznych zarobków, chcę sobie dorobić do studiów, dlatego szukam zajęcia. Szybko się uczę, jestem sumienny i uczciwy Smile

kontakt: elektrooonik(małpa)o2.pl

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”