2. Ivanek_89
3. Futrzaczek2
4. Anugal
5. Czarutek
6. Adam Ruta
7. Kapsel85
P.S. Mam nadzieję, że ta lista szybko się wydłuży.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Fakt, za dużo to nas nie ma...no i...to wszystko ?
Nie wiem na ile ludków Endzik przygotował miejsc do konkursu ale chyba nie.Mam nadzieję, że konkurs nie zostanie zamknięty
Konkurs jak najbardziej dobrze zorganizowany. Nie martw się i głowa do góryNie wiem, czy ja coś źle zrobiłem? Czy źle zaplanowałem ten konkurs? Powiedzcie mi...
Reszta ma pracę i inne obowiązki. Do tego trzeba sporo czasu i wiedzy, niestetyNaprawdę jest tylko garstka ludzi którym "coś" się chce?
O niczym innym nie mogę śnić. Wyobrażam sobie: projekty Czytelników - w tym miesiącu projekt Michała K.Nie wiem... myślałem, że dla niektorych osób ukazanie się projektu w EP to coś fajnego, tym bardziej, że redakcja płaci jak za normalny projekt... czyli 250zł (brutto) za jedną stronę w EP.
Ufff... Kamień spadł mi z lutownicy...W każdym razie dziękuje tym ludziom, którzy wzięli jednak udział w konkursie i ciesze się, ze jednak się odbędzie.
Ech!!! młodość, młodość - (czytaj: trochę pokory Młody Człowieku) zastanów się zanim coś napiszesz.Reszta ma pracę i inne obowiązki. Do tego trzeba sporo czasu i wiedzy, niestety. A ona kosztuje, więc taki doświadczony elektronik nie będzie się bawił w konkursy.
Elektronika to nie tylko praca, ale też hobby. Co to za elektronik co nie poskłada nic dla wlasnej przyjemności?...Reszta ma pracę i inne obowiązki. Do tego trzeba sporo czasu i wiedzy, niestety Sad . A ona kosztuje, więc taki doświadczony elektronik nie będzie się bawił w konkursy.
Powiem szczerze, powyższe nie bardzo rozumiem...Patrzac na liste uczestnikow konkursu nie wiem czy powielanie takiego
pomyslu na forum jest trafne. Oczywiscie zycze wszystkim super projektow i ich realizacji.
Ale jednoczesnie uwazam, ze mozna pokusic sie o bardziej wyrafinowany i orginalny
pomysl niz kolejne realizacjie kitow.
No właśnie, chciałem prosić o to samo o co poprosiła Tasza.Powiem szczerze, powyższe nie bardzo rozumiem...
Skąd myśl o "kolejnych realizacjach kitow"? Szczególnie w połączeniu z listą zgłoszonych osób? Czy możesz rozwinąć wątek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości