Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięprenumerata - EP 4/2006
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Prenumeratorzy - otrzymaliście już kiwetniowy numer EP?
Sorki jeśli to pytanie już gdzieś przeoczyłem, ale to moje pierwsze EP z prenumeratą i czekam, czekam... i nic
Pozdrawiam
Sorki jeśli to pytanie już gdzieś przeoczyłem, ale to moje pierwsze EP z prenumeratą i czekam, czekam... i nic
Pozdrawiam
Jesli prenumerate zamowiles pozno, to w tym msc. mozesz wogole nie dostac, a zacznie sie od nastepnego. Najlepiej skontaktuj sie z dzialem prenumeraty i zapytaj od ktorego msc. przyjeli Twoje zamowienie... Ja zwykle dostaje od 28 msc poprzedniego, do max 6-7 danego miesiaca... a pierwszy numer w danej prenumeracie (u mnie czy znajomych) dotarl najpozniej 15-go
re
cos się dzieje ja nie otrzymałem EP zaluty,marzec kwiecień
Re: re
moderatorzy otrzymują gratis...chyba ze coś sie zmieniłoMoze sie po prostu skonczyla... nie zapomniales oplacic przedluzenia ??cos się dzieje ja nie otrzymałem EP zaluty,marzec kwiecień
Nie wiem, może to była na rok tylko ?moderatorzy otrzymują gratis...chyba ze coś sie zmieniłoMoze sie po prostu skonczyla... nie zapomniales oplacic przedluzenia ??cos się dzieje ja nie otrzymałem EP zaluty,marzec kwiecień
W każdym razie możesz to wyjaśnić, napisz do dzialu prenumeraty i zapytaj.
Pozdr.
re
ale dostałem za styczeń
Musisz zapytać w dziale prenumeraty, my tutaj możemy tylko się domyślaćale dostałem za styczeń