Witam, tak przypadkowo to znalazłem i pomyślałem sobie, że na forum też ktoś ucieszy oko.
Zobaczcie sami jaki piękny łuk
=>ISKIERKA<=
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięIskierka
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
...A ja tak w pierwszej chwili pomyślałem, że to mój futrzaczek po trafieniu tymże iskierkiem.
Fajne, fajne...
A czy jest gdzieś filmik o tym, jak emeryt sobie czyści taczkę przy pomocy flachy z 2H2 + O2?
Petersz wie o co mi biega
Fajne, fajne...
A czy jest gdzieś filmik o tym, jak emeryt sobie czyści taczkę przy pomocy flachy z 2H2 + O2?
Petersz wie o co mi biega
Ostatnio zmieniony 27 mar 2006, o 11:04 przez Futrzaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
ehh, jak zwykle tylko futrzak sie wyrwie <doh
a uscislajac kolego to nie H2 + O2 tylko 2H2 + O2 czas na chemie sie udac, bo zaleglosci widze. I nie tyulko Petrysz wie o co biega, bo kazdy kto wie cokolwiek o chemii wie co tro mieszanina piorunujaca. A tak wogole osobiscie wole czyszczenie przy pomocy niesteżonego C2H5OH
a uscislajac kolego to nie H2 + O2 tylko 2H2 + O2 czas na chemie sie udac, bo zaleglosci widze. I nie tyulko Petrysz wie o co biega, bo kazdy kto wie cokolwiek o chemii wie co tro mieszanina piorunujaca. A tak wogole osobiscie wole czyszczenie przy pomocy niesteżonego C2H5OH
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie: