Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAparat cyfrowy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Chciałem sie was poradzić co wy wybralibyście za aparat na moim miejscu : 1.OLIMPUS C480 2.Samsung A40 .Prosze o wasze opinie i sugestie za każda odpowiedz bede wdzięczny
okey tez myslalem nad olimpusem .(nie do tematu - sory za tamten topic o systemworks nie wiedzialem )
[ Dodano: 17-12-2005, 18:15 ]
Jednak skusiłem sie na S/MSUNG A40 ;] polskie menu i po porównaniu zdecydowalem sie na niego teraz go testuje ;] .Tylko mam pytanko czeba zmieniać ustawienia przed polaczeniem przez USB do kompa?tzn. trzeba w ustawieniach zmieniac jakies opcje czy wystarczy tylko wlaczony aparat i polaczenie z kompem ?
[ Dodano: 17-12-2005, 20:36 ]
nie wiem czemu ale niemoge zainstalowac go na PC zrobilem tak jak w instrukcji najpierw setup potem podl aparat do usb i nic nie wyskakuje ze znalezniono nowy sprzet co jest?mozecie mi pomoc
[ Dodano: 17-12-2005, 18:15 ]
Jednak skusiłem sie na S/MSUNG A40 ;] polskie menu i po porównaniu zdecydowalem sie na niego teraz go testuje ;] .Tylko mam pytanko czeba zmieniać ustawienia przed polaczeniem przez USB do kompa?tzn. trzeba w ustawieniach zmieniac jakies opcje czy wystarczy tylko wlaczony aparat i polaczenie z kompem ?
[ Dodano: 17-12-2005, 20:36 ]
nie wiem czemu ale niemoge zainstalowac go na PC zrobilem tak jak w instrukcji najpierw setup potem podl aparat do usb i nic nie wyskakuje ze znalezniono nowy sprzet co jest?mozecie mi pomoc