Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Przystanek Woodstock 2005

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:
Przystanek Woodstock 2005

Postautor: end » 3 sie 2005, o 13:14

Witam, chciałbym zapytać czy może ktoś z forumowiczów zamierza się z wyjazdem na ten Woodstock?
Może byśmy się spotkali tam :564: :wink:
Dla zainteresowanych więcej info pod adresem:
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2005/

Siostra Bożena

Postautor: Siostra Bożena » 3 sie 2005, o 13:59

Ludzie musicie obejrzec film o wodstaku na Tv Trwam.
Tylko tam pokarza wam prawde najprawdziwsza o tym zjezdzie satatnistow.Widac ze wodstak zrobil spustoszenie w psychice wielu mlodych ludzi.Zamiast
Przystanku jezus jakimis wodstakami mlodzi sie epatuja
a Szatan sie slini.Jest to nie fair ze wszystkie inicjatywy niesione przez Kosciol sa zawsze przez
poplecznikow Szatana(czytelnikow straznicy tez) torpedowane!Przykro mi ze tak sie dzieje w kraju gdzie
urodzili sie niesamowici ludzie tacy jak Ojciec Tadeusz czy Kazimierz Switon.Tylko oni walcza dzielnie
o zachowanie moralnosci.Tak tak.Najgorsze jest to ze
jak Pani Leokadia ogldala film o wodstaku to zobaczyla
i rozpoznala swoja wnuczke ktora tarzala sie nago w blocie.To straszne do czego doprowadzila ta muzyka alumniowo-metalowa.Az mi serce krwawi jak widze ile tam niepoczetych ginie.W tym roku na terenie calej
Polski we wszystkich parafiach w Polsce beda rozdawane
sloiki z logo Tv Trwam by ratowac niepoczetych.Cena
takiego sloika to drobne 100zl.Naszym katolickim obowiazkiem jest ratowanie tych zagubionych duszyczek
tych malych owieczek ktore zabldzily.Powiem wam ze teraz wszyscy sluchacze RM powinni pilnowac swojich
portfeli i rent jak i emerytur.Poniewaz zludzenia sa
zludne.Mam na mysli to ze moze wasz wnuczek chodzi na religie i jest wzorowym parafianinem ale zawsze moze zabrac wam rente i wydac na wodstak.Tak tak.Pani Malgosia to sie cieszyla jak szla do Kosciola bo myslala ze ma cala rente w kieszeni.Tak naprawde jej
wnuczek zabral cala rente(400zl) i wydal na wodstak.
A Pani Malgosia plakala i blagala o przebaczenie jak
proboszcz nie chcial wogole z nia rozmawiac bo na tace
nie miala co dac.Ludzie sobie kpiny robia z tacowego.
Przez ten wodstak to w wielu plebaniach jest ciezko chodzic bo KRP(Krajowa Rada Parafialna) zamowila kontenery skarbonki by zebrac datki na Rm i walke z wodstakiem.Alleluja i od przodu!Amen owieckzi!
Wasza przyzwoitka Siostra Bozena.
*Wszelkie prawa zastrzezone!
P.S.Wy dzielne sluchaczki i sluchacze RM nie zapomnijcie przyniesc slomek,lyzeczek i cerat by bronic niepoczetych na wodstaku.Bedziem wlaczyc.A co do tych rekwizytow to sa one dostepne do kupienia w kazdym sklepiku przyparafilanym.Cena kompeltu 1000zl.
Pamietajcie ze orginalny komplet jest onzaczony logami
Tv Trwam i RM.

siostra_bozena@op.pl

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 3 sie 2005, o 14:15

:) Droga siostro to forum elektroniczne a nie site radia maryja tak wiec prosze nietruj tu :(
milego dnia :wink:
:D

Btw mam nadzieje ze moderatorzy zlikwiduja ten post tak jak likwiduja o elce :diabelek:

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 3 sie 2005, o 14:19

Przepraszam że tak się wyrażę ale Pani pisze kompletne bzdury...
Ludzie, jaki macie problem do tego Woodstocku?
Bo co?
Kilku gówniarzy wyłapali i nagrali na kamerę a później opublikowali to w TV Trwam...
Z 400 tyś. ludzi wyłapali może 10 dzieciaków których rodzice gdzie byli, co robili?
A to, to już w ogóle mnie po prosu przeraża:
Pani Malgosia plakala i blagala o przebaczenie jak
proboszcz nie chcial wogole z nia rozmawiac bo na tace
nie miala co dac.
Nie będe się wypowiadał na ten temat, ludzie myślący logicznie wiedzą o co mi chodzi...
Oglądałem ten film " Przystanek Woodstock..przystanek do piekła"...
Co za ubaw, naprawdę...
Ludzie którzy to kręcili to totalni amatorzy w dodatku nie wiedziali co tam się dzieje.
Zadawali pytania "wyselekcjonowanym" ludziom w taki sposób alby to było wręcz kompromitujące...
Na Przystanku Woodstock jestem stałym bywalcem od 1998r. i nigdy nie spotkałem się z większą "chamówką", bo powiedzmy sobie szczerze, że nie prawda jest to, że na Woodstocku wszystko jest do końca cacy....
To, że znajdzie się tam kilku ludzi ograniczonych psychicznie nie jest winą nikogo, każdy ma prawo przyjechać.
A takie lamentowanie i pisane, że Woodstock jest zły i ludzie tam robią straszne rzeczy to poprostu prowokacja...
Pani Leokadia ogldala film o wodstaku to zobaczyla
i rozpoznala swoja wnuczke ktora tarzala sie nago w blocie
Oczywiście to świadczy o wnuczce Pani Leokadii a nie o Przystanku Woodstock a z tego to wzgledu, że sama to zrobiła...nikt na siłę tam nic nie robi...
Może fajnie się bawiła?
Co złego w wytarzaniu się w błocie raz w roku w dobrej atmosferze, śmiechu i muzyce?
Ile razy ja lądowałem w błocie i co?...stało mi się coś?
Mam się czuć gorszy od innych?
Proszę Pani, tak naprawdę to nic Pani nie wie o Woodstocku, bo patrzy Pani przez "czarny pryzmat" który ktoś zapewne Pani narzucił albo jest Pani taka nietolerancyjna....
Tylko tam pokarza wam prawde najprawdziwsza o tym zjezdzie satatnistow
Ja nie jestem satanistą i nie widziałem tam satanistów, jeśli Pani pisze coś o satanistach to proszę prędziej dowiedzieć się kim oni są a nie pisać, że ja (bo też dotyczy mnie) jestem satanistą..
Dziękuje...
P.S. Może Pani wybierze się ze mną na Woodstock?Dam Pani kryształowy pryzmat....

[ Dodano: 03-08-2005, 15:24 ]
Btw mam nadzieje ze moderatorzy zlikwiduja ten post tak jak likwiduja o elce :diabelek:
A kto likwiduje o elce? że tak spytam na marginesie...[/quote]

tomek_j
-
-

Postautor: tomek_j » 3 sie 2005, o 14:31

wow 8) no to mi sie podoba - wreszcze jakis ruch na tym forum
The End radze Ci nie zadzierać z rzeczona telewizją bo tak cię urzadza że popamiętasz domniemany satanisto jeden :lol: . Nawiązując do charakteru forum moze by ktoś powiedział jakiej mocy jest tam nagłośnienie, jakie mikrofony czy coś :)

Awatar użytkownika
Aleksander Zawada
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Aleksander Zawada » 3 sie 2005, o 14:37

Gdybym był moderatorem tego działu usunąłbym tego prowokatora/prowokatorkę. Widziałem ją już nieraz wśrd komentarzy na onecie. Tam niech sobie pisze, tu jest szanujace się forum elektroniczne.

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 3 sie 2005, o 14:38

wow 8) no to mi sie podoba - wreszcze jakis ruch na tym forum
The End radze Ci nie zadzierać z rzeczona telewizją bo tak cię urzadza że popamiętasz domniemany satanisto jeden :lol: . Nawiązując do charakteru forum moze by ktoś powiedział jakiej mocy jest tam nagłośnienie, jakie mikrofony czy coś :)
Z tego co wyczytałem w gazetce Woodstockowej, to nagłośnienie jest 100.000W na stronę.
Pozatym jak już stoisz blisko sceny, to bas w płucach czuć...

[ Dodano: 03-08-2005, 15:40 ]
Gdybym był moderatorem tego działu usunąłbym tego prowokatora/prowokatorkę. Widziałem ją już nieraz wśrd komentarzy na onecie. Tam niech sobie pisze, tu jest szanujace się forum elektroniczne.
Bardzo słusznie myślisz Aleksandrze, jednak nie będe usuwał tego postu.
Niech ludzie wiedzą co się dzieje, a nie ciemnotą karmieni.
Następne posty tej Pani będą oczywiście usuwane.
P.S. Ja tylko zapytałem kto jedzie, bo może ktoś by się znalazł a to dobra okazja by się spotkać, zapoznać. :)

Awatar użytkownika
dsrecordss
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: dsrecordss » 3 sie 2005, o 14:59

No cóż. Lepiej pieniądze wydać na RM i TV trwam bo im się bardziej przydadzą. Muszą przecież czymś się poruszać i dlatego zbierają pieniądze na Lamborgini dla prezesa.
Szkoda słów

Awatar użytkownika
tasza
-
-

Postautor: tasza » 3 sie 2005, o 15:35

jejjjju... 'sister berry'...
a mój kumpel polował na ten odcinek na onecie, a tu proszę, jak znalazł, dokładnie to co brakowało...
ech...internal compiler error

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 3 sie 2005, o 15:50

A gdzie mozna znalezc ten wodstak... a moze sie komus pomylilo z Mustakiem... no, to inna rozmowa jest :P

Pozatym mam jeszcze kilka pytan:
1) Gdzie obecnie przebywa wnuczka Pani Leokadii ??
2) Co jest w tych sloikach ze one takie drogi ?? Jakis lepszy Mustak czy co ??

O wnuczka pytac nie bede, nie moje preferencje, ale moze by upchnac go Siostrze Bozenie... to by sie zamknela :D

Pajaczek. Odwieczny wyznawca Lloth (pajeczej krolowej).

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 3 sie 2005, o 16:12

Woodstock jest w miejscowości Kostrzyn 5-6 Sierpnia. :)

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 3 sie 2005, o 17:38

To wiem... ale tam wspominaja o jakims wodstaku.

A co do Przystanku, to sie wlasnie zastanawiam czy sie pojawic czy nie... w sumie mam blisko.

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 3 sie 2005, o 19:01

Muszą przecież czymś się poruszać i dlatego zbierają pieniądze na Lamborgini dla prezesa.
Lamborgini? To maybach już sie znudził? I nie "prezesa" tylko "Ojca Dyrektora" ;)

A tak na marginesie, to pewnego razu bardzo żałowałem że nie mam TV Trwam, ponieważ akurat nadawali na żywo 3-godzinny koncert jednego z moich ulubionych zespołów z Sali Kongresowej. Musiałem się ograniczyć do słuchania go w radiu, a że wycięcie obrazu odbiera 90% wrażeń więc byłem niepocieszony, że TV Trwam do mnie nie dociera(ła). Pomijam fakt, że "szpecjaliści" dźwiękowcy spartolili dokumentnie transmisje (jeszcze wiele się muszą nauczyć) i "obrazowcy" podobno też (chociaż koncert był po prostu niesamowity). Niestety tego nie mogłem ocenić bo obrazu nie było (na dodatek łacza internetowe były przeciążone i nie było jak obejrzeć :evil: :evil: :evil: :evil: ). Tak więc czasem jakiś pożytek z tych dwóch wymienionych wyżej mediów jest :) Szkoda że tak rzadko.

PS. :569: Proszę nie karmić trolla !!!

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 3 sie 2005, o 20:24

PS. Proszę nie karmić trolla !!!
?

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 3 sie 2005, o 20:30

To "onetowy" slang. Trollem jest osoba pisząca takie prowokacje. A karmienie trolla to odpisywanie i podejmowanie dyskusji z prowokatorami :) Więc uprasza sie o niekarmnienie trolla :D

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 3 sie 2005, o 20:31

Kurcze przecież takiego teksu jak napisała Siostra Bożena nikt chyba nie traktuje poważnie :o bo i autorka tekstu też to napisała chyba raczej .... (a może się mylę?)

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 3 sie 2005, o 23:14

To "onetowy" slang. Trollem jest osoba pisząca takie prowokacje. A karmienie trolla to odpisywanie i podejmowanie dyskusji z prowokatorami :) Więc uprasza sie o niekarmnienie trolla :D
A niewiedziałem... :oops: :wink:
Kurcze przecież takiego teksu jak napisała Siostra Bożena nikt chyba nie traktuje poważnie bo i autorka tekstu też to napisała chyba raczej .... (a może się mylę?)
No ja potraktowałem, bo w sumie jak widzę takie bzdury, to aż po prostu źle mi się robi...
Ale po napisanu swojego pierwszego posta stwierdziłem, że to jednakśmieszne...no ale pierwsza reakcja była jak widać :wink:

ROM
-
-

Postautor: ROM » 3 sie 2005, o 23:57

:D.The End coś bardzo serio potraktowal wypowiedź pseudo siostrzyczki :D.
Przecież w taki sposób, żadna szanująca się (i ojca Rydzyka) siostrzyczka, nigdy nie wypowiadałaby się tymi oto słowy:
...Zamiast
Przystanku jezus jakimis wodstakami mlodzi sie epatuja...
albo
... nie zapomnijcie przyniesc slomek,lyzeczek i cerat by bronic niepoczetych na wodstaku
.
:D:D

Awatar użytkownika
tasza
-
-

Postautor: tasza » 4 sie 2005, o 07:19

Kurcze przecież takiego teksu jak napisała Siostra Bożena nikt chyba nie traktuje poważnie
oj Wojtek, tu się mylisz, wystarczy że takie 'coś' napotka osoba jakoś zaangażowana w temat (np. Endzik w Woodstock) a jednocześnie pierwszy raz widząca zjawisko przyrodnicze pt. 'S.B'...i efekt zgodny z oczekiwaniem - reakcja - czyli jak Radek nazwał - karmienie trolla...
na onecie to już się wszyscy zalewają z tych postów, ale czasem zdarza się, że ktoś próbuje sensownie polemizować... tylko po co? i z kim właściwie?

Awatar użytkownika
Aleksander Zawada
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Aleksander Zawada » 4 sie 2005, o 08:18

Rzadko się zdarza aby jakiś temat na forum miał tyle odpowiedzi. I aby tak daleko odbiegł od tematu... :mrgreen:

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”