no prosze nawet z Mr spider jest jakis pozytek znalazlem na net i juz sobie zainstalowalem WOW tylko teraz moze ktos mi doradzi gdzie mozna znalesc jeszcze wolny czas? a tu dla leniwych ktorym sie chce szukac agif Thx Mr spider
[ Dodano: 03-11-2005, 20:44 ]
Dzis znalazlem troche czasu odpalam sobie program Active Gif Creator zrobilem co chcialem chce zapamietac a tu wyskakuje mily komunikat zaplac albo bedzie z haslem troche zmartwiony obrotem sytuacji wgralem tego stwora do corela Photo Painta 7.0 i ku mojemu zaskoczeniu ta bestia sobie z tym radzi jedyny problem ze czas klatki chyba musi byc taki sam albo ja umie ustawic probuje na innym kompie wersje corel Photo Paint 8.0 i tym razem pelny sukces dlatego jesli ktos by szukal takiego programiku to polecam Corel na ich stronie mozna sciagnac demo
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonkurs na najlepszego avatarka - WYNIKI :))
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy