Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonkurs na najlepszego avatarka - WYNIKI :))
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
Oj, mój talent i smak plastyczny mogłyby być przykre dla reszty forumowiczów . A wybory na najlepszego avatarka były fajne i im kibicowałem bo:
primo - to fajna zabawa
drugie primo - to przykład demokratycznego głosowania które naprawdę ma sens
[ Dodano: 18-10-2005, 16:54 ]
OK . W najbliższym czasie coś nagryzmolę. Sova i pajączek to mieli fajnie - temat gotowy .
primo - to fajna zabawa
drugie primo - to przykład demokratycznego głosowania które naprawdę ma sens
[ Dodano: 18-10-2005, 16:54 ]
OK . W najbliższym czasie coś nagryzmolę. Sova i pajączek to mieli fajnie - temat gotowy .
Witam!!
Dzięki bardzo za głosy! Płytka przyda mi się na pewno, ale fajnie, że moja radosna twórczość została doceniona . Niżej zdjęcie, z którego zrobiłem avatarka. Kumpel pyknął fotkę po paru dniach radosnego i intensywnego picia. Tak właśnie potem wyglądałem
Ale jak widać, warto się czasem napić
Pozdro.
Dzięki bardzo za głosy! Płytka przyda mi się na pewno, ale fajnie, że moja radosna twórczość została doceniona . Niżej zdjęcie, z którego zrobiłem avatarka. Kumpel pyknął fotkę po paru dniach radosnego i intensywnego picia. Tak właśnie potem wyglądałem
Ale jak widać, warto się czasem napić
Pozdro.
- Załączniki
-
- zdjecie.jpg (24.47KiB)Przejrzano 8766 razy
Moim zdaniem nie zmienial... jesli juz wstawiac avatara, to musi sie on kojazyc z Twoja osoba/nickiem/stylem.uuuu, az tak sie nei podoba moje skrzydełko :>
No dobra, skrobne cos innego w wolnej chwili
Gratki dla zwyciezcy :F (dzień bez podlizywania to dzień stracony )
Skrzydelko... ewidentny Press
Zen0bi... no majstersztyk Z takiej... zrobic takiego avatara
pls
tak czekam czekam czekam i sie doczekalem odpowiedzi tak wiec teraz ponawiam pytanie czym zrobiles ta pajeczynke wiem ze 'reka i myszka' ale jakim programemA zdradzisz co to jest, bo ja bym chciał cobie zrobić ładny ruchomy podpis.co ja sie naszukalem czegos przystepnego do robienia animgiff
Wielkie sorki, problem byl w tym ze po zrobieniu tego arcydziela (skromnosc gora) mialem reinstal systemu, w tym kasacje katalogu download. A ze bylo tych programow kilka, to by sobie przypomniec ktory to, musialem poszukac go raz jeszcze, no ale skoro sa takie wielkie naciski to sie postaralem i...
... i udalo sie, a programem tym jest: Active Gif Creator.... tada....
... i udalo sie, a programem tym jest: Active Gif Creator.... tada....