Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonkurs na "Najlepszego avatara" !!! ZGŁOSZENIA TU
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Napisałem posta o "pechowej 13-stce" już wczesniej, jednak wykasowałem go, bo pomyślałem, że ktoś może nie wierzyć w ten przesąd i np. 13-stka to "szczęśliwa 13-stka".Cos stanela liczba zglaszanych avatarow do konkursu moze to dlatego ze nikt
chce byc 13
dlatego
moze wyeliminowac ten szczesliwy numer
![]()
![]()
BTW cos dlugie te 5 min![]()
czarutek a co z Toba
licz na to ze sie wykrecisz
Tak więc, jeśli komuś nie odpowiada nr. 13 może dac zgloszenie 14

Jeśli kolega myleky nie zrobi swojego avatarka do końca zapisów konkursu, zostanie usunięty z listy, no przcież to chyba żart z tym zgłoszeniem13 heh moja ulubiona liczba nr w dzienniku moze przyniesie szczescie[glow=olive][/glow]

[ Dodano: 07-10-2005, 21:12 ]
No dla mnie ten nowy avatarek jest bardzo łądny....bardzo ładny...

Z kolega Mulkeyem to coraz bardziej nabieram przekonania wogole sa zarty... Znacie wszyscy Jego sklonnosc do tematow z "trudnymi" pytaniami. Kiedy po ktoryms takim nie wytrzymalem i odpowiedzialem mocno sarkastycznie (co zreszta zaznaczylem), dziwnym trafem caly temat szybko zniknal. Moderatorzy nic o usowaniu nie wiedza...Jeśli kolega myleky nie zrobi swojego avatarka do końca zapisów konkursu, zostanie usunięty z listy, no przcież to chyba żart z tym zgłoszeniem![]()
Ciekawe...
Zacytuję naszą [shadow=orange]królową[/shadow]......

"self-made avatar" jest metaforą (trudne słowo) i/lub alegorią (jeszcze trudniejsze słowo)Tasza powiesz mi co to?![]()
avatara zrobionego własnymi ręcami przy pomocy ogólnie dostępnego oprogramowania
do obróbki grafiki - o, np. znany pakiet graficzny f-my Microsoft - MSPaint.exe,
lub przy wykorzystaniu połączenia najnowszych technologii np. fotogfarii cyfrowej oraz hydrauliki...
o, właśnie - ACeK? czemu z kałuży?
Nie jako załącznik !ok tylko jak tam ten obrazek wstawic ?? bo ja tam dalem do zalacznika wyzej moze byc??
Wejdź w Profil i tam jest niżej "Panel kontrolny Avatarów" i tam własnie możesz sobie wstawić avatarka klikając "przeglądaj" (swój komputer) lub podać adres www. do obrazka.
- Załączniki
-
- profil.JPG (12.52KiB)Przejrzano 9050 razy
Re: skasowany post

Re: skasowany post
Ten post wygasł...Pytanie co sie moglo stac ze skasowanym postem
moze znowu byl to post z "wygasnieciem" i sam uleg skasowaniu
Czy to zbieg okolicznosci czy jednak 13 to jakis taki dziwny numer
![]()
moj avatarek
Jak odpisujesz komuś w temacie to nie ustawiaj ważności posta, bo później się zrobi syf gdy Twój post akurat straci ważnośc i zniknie.Rozumiesz to? The End
Jak odpisujesz komuś w temacie to nie ustawiaj ważności posta, bo później się zrobi syf gdy Twój post akurat straci ważnośc i zniknie.Rozumiesz to? The End
- Załączniki
-
- a.JPG (3.27KiB)Przejrzano 8415 razy
Ostatnio zmieniony 8 paź 2005, o 11:00 przez mulkey, łącznie zmieniany 1 raz.