Hej.
Znalazlem w internecie fajne akcesoria samochodowe.
Wyglad i cena jest zachecajaca.
Oferta sklepu oferuje darmowa wysylke.
Ale do rzeczy.
Pomyslem o sprowadzaniu roznego
typu akcesoriow samochodowych i sprzedazy
ich na lokalnym rynku.
Opis i informacje o nich znajdziesz tutaj:
http://www.chinabuye.com/car-accessorie ... p3-players
Czy warto w to inwestowac ??
Czy to strata czasu ??
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAkcesoria samochodowe - mp3 player.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
Re: Akcesoria samochodowe - mp3 player.
To mogło odnieść sukces (krótkotrwały), gdy większość samochodów posiadała jedynie kaseciaki. Dziś już rzadko można spotkać auto bez radia, które odtwarza mp z płyt lub nie ma wyjścia aux do podłączenia odtwarzacza, a nawet bluetootha do transmisji z telefonu.
Sam miałem kiedyś taki transmitter za kilkanaście złotych - grał tyle ile był wart. Krótko i jakość była okropna.
Sam miałem kiedyś taki transmitter za kilkanaście złotych - grał tyle ile był wart. Krótko i jakość była okropna.
-
- -
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana - osobiście myślę, że warto spróbować:)
-
- -
Ja już dawno nie widziałem żeby któreś radio w samochodzie nie miało odtwarzacza płyt cd. co do tego czy warto zainwestować... Myślę że może być nieopłacalne mimo wszystko..To mogło odnieść sukces (krótkotrwały), gdy większość samochodów posiadała jedynie kaseciaki. Dziś już rzadko można spotkać auto bez radia, które odtwarza mp z płyt lub nie ma wyjścia aux do podłączenia odtwarzacza, a nawet bluetootha do transmisji z telefonu.
Edit:
Jak jeszcze jakiś nowy użytkownik forum chciałby wyrazić swoje zdanie w tym temacie sprzed 3 lat... to zapraszamy gdzie indziej. Temat swoje już chyba przeszedł... zamykamy.
Notabene to nie była nowość już wówczas...
Pajączek.