Co prawda na razie tylko połowicznie, ale z czasem pewnie sytuacja poprawi się. Mam tu na myśli A2
  Co prawda na razie tylko połowicznie, ale z czasem pewnie sytuacja poprawi się. Mam tu na myśli A2    Dodam też, że moim zdaniem na tle wymienionych miast, stolica wypada dosyć blado
  Dodam też, że moim zdaniem na tle wymienionych miast, stolica wypada dosyć blado  

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy

Co prawda na razie tylko połowicznie, ale z czasem pewnie sytuacja poprawi się. Mam tu na myśli A2
  Co prawda na razie tylko połowicznie, ale z czasem pewnie sytuacja poprawi się. Mam tu na myśli A2    Dodam też, że moim zdaniem na tle wymienionych miast, stolica wypada dosyć blado
  Dodam też, że moim zdaniem na tle wymienionych miast, stolica wypada dosyć blado  

Oj tam, oj tam > te bramki to są tzw. poziomy trudności.jakby nie mogli pomyśleć i pobierać dopiero przy wyjeździe z autostrady, płaciło by się raz, a nie co kilkanaście km kolejny spowalniacz.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości