Może ktoś mi doradzi?

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Z mojej strony mogę ci polecić serię SLT (jaki model to już zależy od zasobności portfela). Sam używam SLT-33. Bardzo dobrze sprawdza się i przy sportowych zdjęciach 7k/s, jak przy kręceniu filmów HD.Jestem narazie amatorem zdjęć i nie zależy mi w zasadzie na sprzęcie z milionami funkcji. Ważne, żeby robił dobre zdjęcia i miał niezłą ostrość.
Może ktoś mi doradzi?
Skoro tak piszesz to polecam zakup zaawansowanego kompaktu i dobrej książki o fotografii - efekt będzie znacznie lepszy. Kilka lat wstecz przesiadłem się na zaawansowany kompakt z całkiem porządnej lustrzanki (przerobiłem praktycznie wszystkie Dynaxy, z wyjątkiem D9)i nie mam zamiaru wracać do targania torby z gractwem. Godne uwagi są aparaty Fuji, mam dostęp do kilku egzemplarzy, w tym jednego użytkowanego przez żonę i mają doskonały stosunek ceny do możliwości - uwierz mi, za 1kPLN kupujesz sprzęt całkowicie wystarczający w zastosowaniach amatorskich z bardzo przyzwoita optyką, nie ustępującą niczym kitowym obiektywom. A dzisiaj zakup lustrzanki trzeba rozpocząć od przeglądu dostępnej optyki pod kątem zastosowań, dobry obiektyw to kilkukrotna wartość body....Jestem na razie amatorem zdjęć i nie zależy mi w zasadzie na sprzęcie z milionami funkcji. Ważne, żeby robił dobre zdjęcia i miał niezłą ostrość.
a ja mam SONY dokladnie Alfa 500 i uczucia mam mieszane...Ja jednak polecałbym Ci sony
Na początku stwierdziłem BF i to zostało potwierdzone przez serwis i usunięte.
Press, może masz problem z puszką, może z obiektywem, widocznie załapał ci BF albo FF, sprawdzałeś, czy stwierdziłeś po prostu, że sony to shiet bo nie potrafisz sobie poradzić z ostrością w manualu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość