witam
jak w temacie, szukam chętnej osoby która podjęłaby się napisania pracy inzynierskiej w dziedzinie elektronika. więcej szczegółów na temat pracy podałbym prywatnie. Najlepiej by była to osoba z woj, ślaskiego.
Mój mail ble@ble.ble zainteresowane osoby prosiłbym o wysłanie numeru tel, bym mógł zadzwonić i ustalić szczegóły.
pozdrawiam
Edit. zatarcie maila.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siępraca inżynierska-szukam chętnej osoby która ją napisze
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
Ostatnio zmieniony 22 cze 2010, o 22:01 przez krzychuc20, łącznie zmieniany 2 razy.
- Darlington
- -
Re: praca inżynierska-szukam chętnej osoby która ją napisze
Ja napiszę. Ale cena tego jest 10.000złwitam
jak w temacie, szukam chętnej osoby która podjęłaby się napisania pracy inzynierskiej w dziedzinie elektronika. więcej szczegółów na temat pracy podałbym prywatnie. Najlepiej by była to osoba z woj, ślaskiego.
Mój mail ble@ble.ble zainteresowane osoby prosiłbym o wysłanie numeru tel, bym mógł zadzwonić i ustalić szczegóły.
pozdrawiam
Edit. zatarcie maila.