Dodaje w załączniku zadania, niektórych nie potrafię zrobić, a są mi potrzebne na lekcje, największą trudność sprawiły mi zadania od góry [z początku].
Z góry dziękuje
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięZadanka - Pomocy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Darlington
- -
- Darlington
- -
a czy to nie było do tej pory forum elektroniczne?
To czemu ktoś miałby rozwiązywać za innych zadania z fizyki?
Tak na spokojnie doradzę Ci koleżanko z bastować z wrzucaniem tu całej listy zadań bo nikt ich za Ciebie nie rozwiąże a tylko wyrobisz sobie kiepską opinię.
Pytaj tyko w sprawach których absolutnie nei rozumiesz i nie znalazłas na nie odpowiedzi sama.
google.pl w większości przypadków pomaga.
Tak się tylko zastanawiam jak pokończyli szkoły tacy jak ja. nie mając dostępu do neta i forów. Może umieliśmy czytać książki i słuchać na lekcjach <hm
Ale to tylko tak sobie gdybam
P.S. Gdzie można dostać elastomery, bo nie mam innego pomysłu jak podłaczyc wyświetlacz od nokii 3310 mając tylko naparowane elektrody na szkle....
To czemu ktoś miałby rozwiązywać za innych zadania z fizyki?
Tak na spokojnie doradzę Ci koleżanko z bastować z wrzucaniem tu całej listy zadań bo nikt ich za Ciebie nie rozwiąże a tylko wyrobisz sobie kiepską opinię.
Pytaj tyko w sprawach których absolutnie nei rozumiesz i nie znalazłas na nie odpowiedzi sama.
google.pl w większości przypadków pomaga.
Tak się tylko zastanawiam jak pokończyli szkoły tacy jak ja. nie mając dostępu do neta i forów. Może umieliśmy czytać książki i słuchać na lekcjach <hm
Ale to tylko tak sobie gdybam
P.S. Gdzie można dostać elastomery, bo nie mam innego pomysłu jak podłaczyc wyświetlacz od nokii 3310 mając tylko naparowane elektrody na szkle....
Przepraszam, że proszę o pomoc... Zrobiłam zadania, które umiałam, bez pomocy netu i forów, tylko mam problem z paroma, nie wiem jak zacząć, nie chce gotowców , tylko pytam się z jakich wzorów skorzystać itp., później sama do końca dojdę.
Dodano po chwili:
To co potrafiłam zrobić [nie wiem czy poprawnie].
Nie wyszły mi zadania, takie, jak: 1,3[nie jestem pewna czy dobrze] 4,5,7,8[nie umiałam dokończyć], 10, (13,14-nie jestem pewna).
A po kolejnej chwili, znów dodano:
Czy mógłby ktoś to sprawdzić i pomóc w tych co mi nie wyszły?
Ps. Wszyscy byli by wdzięczni, za nie pisanie kilku postów jeden pod drugim (bez naprawdę dobrego powodu), tylko używanie edit. Pajączek.
Dobrze
Dodano po chwili:
To co potrafiłam zrobić [nie wiem czy poprawnie].
Nie wyszły mi zadania, takie, jak: 1,3[nie jestem pewna czy dobrze] 4,5,7,8[nie umiałam dokończyć], 10, (13,14-nie jestem pewna).
A po kolejnej chwili, znów dodano:
Czy mógłby ktoś to sprawdzić i pomóc w tych co mi nie wyszły?
Ps. Wszyscy byli by wdzięczni, za nie pisanie kilku postów jeden pod drugim (bez naprawdę dobrego powodu), tylko używanie edit. Pajączek.
Dobrze
Ostatnio zmieniony 29 lis 2008, o 00:04 przez Marta9911, łącznie zmieniany 3 razy.