Witam, szukam zajęcia związanego z elektroniką/elektryką na terenie Warszawy.
Jesli ktos potrzebuje pomocnika w serwisie, przy montazu elektroniki, ewentualnie przy innych pracach elektryczno mechanicznych to chetnie podejme taka prace.
Skończyłem technikum elektroniczne z wyróznieniem, specjalizacja automatyka i robotyka. Praca dyplomowa zdobyła 1 miejsce w regionie w konkursie prac dyplomowych w zawodzie technik elektronik. Oprócz tego odbyłem roczny kurs automatyki i robotyki (montaż układów automatyki, programowanie sterowników PLC) potwierdzony certyfikatem. Zdobyłem 2 miejsce w ogólnopolskim konkursie mechatronicznym.
Tak więc pewną wiedzę techniczną mam.
Posiadam też skromne doświadczenie w programowaniu mikrokontrolerów jednoukładowych (51 i AVR). Mam na koncie troszkę zaprojektowanych i wykonanych obwodów drukowanych i urządzeń elektronicznych.
Posiadam pewną wiedzę z zakresu hardware'u komputerowego, instalacji oprogramowania i obsługi wiekszosci popularnych programów.
Potrafię bardzo szybko pracować na komputerze i szybko posługiwać się internetem. Interesuję się również internetem od strony technicznej (posiadam podstawowe umiejętnosci w tworzeniu stron internetowych oraz pozycjonowaniu stron w google i innych wyszukiwarkach).
Obecnie studiuję elektrotechnikę na Wydziale Elektrycznym Politechniki Warszawskiej w trybie dziennym ale jestem dyspozycyjny w weekendy oraz we wtorki. Mogę również pracować w luźnych godzinach po zajęciach.
Nie oczekuję kosmicznych zarobków, chcę sobie dorobić do studiów, dlatego szukam zajęcia. Szybko się uczę, jestem sumienny i uczciwy Smile
kontakt: elektrooonik(małpa)o2.pl
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięszukam pracy/zajecia w elektryce (elektronice) warszawa
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Elektrooonik
- -
- Kontaktowanie: