Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

No i ułaskawił kolesia!

a_antoniak
-
-
Kontaktowanie:
No i ułaskawił kolesia!

Postautor: a_antoniak » 16 gru 2005, o 18:45

wyrzygałem własne kiszki na wieść o tym... co za poj***ny kraj, i za to wszyscy płacimi horrendalnym podatkami. k***a, po prostu swietnie...

Dobrze napisał Ziemkiewicz o LSD-ku:

http://fakty.interia.pl/felietony/ziemk ... inf=693271

Co sądzicie?

ag

Re: No i ułaskawił kolesia!

Postautor: ag » 16 gru 2005, o 22:24

wyrzygałem własne kiszki na wieść o tym... co za poj***ny kraj, i za to wszyscy płacimi horrendalnym podatkami. k***a, po prostu swietnie...

Dobrze napisał Ziemkiewicz o LSD-ku:

http://fakty.interia.pl/felietony/ziemk ... inf=693271

Co sądzicie?
Nie bądź taki zbulwes....trowany. Czyżbyś nie miał przyjaciół?? Dylematów nie maja tylko Ci, którzy o niczym nie decydują. Wtedy należa do grupy niewolników i moga się oburzać. Mały świat małe świństwa - duży duże. Najlepiej zerknąć w głąb swoich mrocznych zakamarów własnej duszy - wtedy łatwiej zrozumieć zachowania innych. "Wolność to zrozumienie konieczności" Czyżbyś należał do grupy tych, którzy nigdy nikomu nie zrobili żadnego żwiństwa ???? Moja rada --- Nie dziw się niczemu bo zostaniesz dziwol .....ngiem
pa pa
pozdrawiam

NIE

Postautor: NIE » 16 gru 2005, o 22:33

Skoro prezydent ma prawo łaski, to czemu miałby z niego nie korzystać? Ciekawe, czy jak Król Kaczor będzie ułaskawiał masowo księzy-pedofilów to czy tez będzie taki krzyk (chociaż mało który ksiadz-pedofil jest skazywany w naszym katolandzie)

a_antoniak
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: a_antoniak » 16 gru 2005, o 22:54

Dziwia mnie wasze odpowiedzi (znamienne ze jako gosci). Tu chodzi po prostu o to, ze wszystkie zwierzeta sa rowne, ale niektore sa rowniejsze od innych i BARDZO ostentacyjnie to okazuja. A my za to zwyczajnie PLACIMY (no, chyba ze lubicie jak przejadaja wasza kase).

Wyobrazcie sobie, ze np. popadliscie w konflikt z prawem w sposob niezamierzony i bez premedytacji (zdarza sie). czy sadzicie, ze wladza bylaby wobec was tak laskawa?

NIE - Moze skorzystac, ale w zwyklym trybie a nie tak - smierdzi i to bardzo.

PS. i bez krolow kaczorow prosze. ja nie mam nic wspolnego ani z pisem ani z zadnym z kosciolow tego swiata, wiec nie wrzucaj wszystkich do 1 worka tylko z tego powodu, ze w czym sie przypadkiem zgadzaja. proste?

ag

Postautor: ag » 16 gru 2005, o 23:49

Jakie to ma znaczenie czy jestem gościem???
Jeżeli chcesz moje dane to proszę pstag1@o2.pl jest tam wszystko mozesz sprawdzić.
- po prostu nie warto mieszać polityki z zainteresowaniami - to moja kolejna rada.
- jak chcesz popolitykować idź na inne portale - tam jest pełno frustratów.
- religia i przekonania polityczne to rzecz prywatna i swięta - lepiej tego nie ruszć bo nie wiadomo czy akurat masz rację - wszyscy nawiedzeni podpalali przez całe wieki stosy sądząc że mają rację.
- sądzę, że jesteś młody więc ciesz się zyciem i zdrowiem - tyle jest pieknych dziewczat !!!!
- jak się martwisz pieniędzmi podatników - masz wiele do zrobienia w naszym kraju - mozesz zapisać sie do Samoobrony - jeżeli nie robisz błędów ort. znajdziesz się w zarzadzie partii - tylko nie zwlekaj - bo nie masz wiele czasu - ciągle ktos tam przechodzi.
- jednak pamiętaj polityka nie jest dla romantyków, tylko dla ludzi bez honoru .... a więć do roboty kolego pokaz co potrafisz
pa pa
ag

Awatar użytkownika
Aleksander Zawada
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Aleksander Zawada » 17 gru 2005, o 15:25

Zgodzę się z przedmówcą w kwestii oddzielenia hobby od polityki.
Mi się też to ułaskawienie zupełnie nie podoba, mówiąc lekko :570: ...
Na to wpływu jednak nie mam, skoro 62% wierzy prezydentowi to sorry- nie będę zbawiał świata.
Przypomina mi się taki tekst po ostatnich wyborach:
50% społeczeństwa chciało i poszło zagłosować. Z tych 50% 45% było za III RP, bo nie podoba im się pomysł IV RP. Z kolei 55% z 50% zagłosowało za IV RP, bo nie podoba im się III RP.

PYTANIE: czego chce te 50%, któe nie poszło głosować??
-WÓDKI!! I to wcale nie jest żart :P

Tak więc wolę się teraz zastanowić np. nad desorpcją gazów z powierzchni metali niż psuć sobie zdrowie jakąkolwiek polityczną świtą, wszystko jedno czy będą się nazywali Kwaśniewscy, Kaczyńscy, czy Lepperowie (moim zdaniem już nieuniknione) :cry: . A gdy zbyt mocno przeholują, wówczas bez żalu powiem "papa Polsko! Męczysz mnie- żegnaj więc... Być może na zawsze." :roll:

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”