Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonkurs na najlepszego avatarka - WYNIKI :))
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam, zasady są proste.
1Oddajemy tylko jeden głos na wybrany przez siebie avatarek.
2.Po zagłosowaniu na wybraną osobę nie ma odwrtou, więc przemyślmy sobie który tak naprawdę jest najładniejszy
3.Głosowanie będzie trwało 5-7 dni.
4.Wyniki do końca głosowania będą ukryte. (będzie ciekawiej)
Zapraszam do zabawy
1. Tasza
2. Wojtek
3. ACeK
4. radzio
5. Sova
6. tomj7
7. ZenObi
8. Press
9. PICIA
10. marecki
11. Woycek
12. waldek
14. pajaczek
15. mulkey
16. Ddevil
Kolejnośc prawie losowa
1Oddajemy tylko jeden głos na wybrany przez siebie avatarek.
2.Po zagłosowaniu na wybraną osobę nie ma odwrtou, więc przemyślmy sobie który tak naprawdę jest najładniejszy
3.Głosowanie będzie trwało 5-7 dni.
4.Wyniki do końca głosowania będą ukryte. (będzie ciekawiej)
Zapraszam do zabawy
1. Tasza
2. Wojtek
3. ACeK
4. radzio
5. Sova
6. tomj7
7. ZenObi
8. Press
9. PICIA
10. marecki
11. Woycek
12. waldek
14. pajaczek
15. mulkey
16. Ddevil
Kolejnośc prawie losowa
Ostatnio zmieniony 25 paź 2005, o 09:24 przez end, łącznie zmieniany 18 razy.
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
- Kontaktowanie:
He he... fajny pomysl z tym drugim konkursem... ale chyba niekoniecznie musialby zakladac seconda... poprostu doliczylo by sie ten 1 pkt. Just kidding.
No... ja 'obowiazek' glosowania mam wlasnie za soba... na kogo narazie oczywiscie nie powiem, ale dylemat mialem straszny bo szczegolnie podobaja mi sie 4 avatarki (+ moj oczywiscie ) i wybrac musialem z tej 4 co wymagalo szczegolnych przemyslen, losowan i wrozen.
No... ja 'obowiazek' glosowania mam wlasnie za soba... na kogo narazie oczywiscie nie powiem, ale dylemat mialem straszny bo szczegolnie podobaja mi sie 4 avatarki (+ moj oczywiscie ) i wybrac musialem z tej 4 co wymagalo szczegolnych przemyslen, losowan i wrozen.
-
- -
- Kontaktowanie:
Specjalnie to zrobiłem, ankieta miała trawać od 5 do 7 dni i ustawiłem na 5 dni na początku a dzisiaj zrobiłem że 7 dni (wczoraj też) czyli o dwa dniEj, jak to jest z tym czasem? Raz mniej, raz więcej do końca
Wychodzi 7 i tak
Cały czas wiem kto i ile dostał punktów i chcę zrobic tak, aby były 3 miejsca, bo na razie co niekrórzy mają po równo ...
Albo to ja....albo to jednak za słaba kawa, albo...rano widziałam 1h i kilkdziesiąt minut...Zakończenie ankiety za: 12 Godzin, 35 Minut
a teraz oprócz 1 doszła 2 i zrobiło się 12h...
dziwne, dziwne....
bardzo
Znam wyniki głosowania i mam problem bo 3 osoby mają po tyle samo głosów i co w takim przypadku?
Zrobiłem tak, bo być może znajdzie się ktoś kto jeszcze zagłosuje, pozatym jadę do szkoły na 16h i będe o 21h a chciałem być na wynikach głosowania
Przepraszam was bardzo jeśli wam to nie pasuje, moge zaraz zakończyć konkurs w takim jakim jest stanie liczby głosów.
-
- -
- Kontaktowanie:
W sumie to wczoraj sprawdzałem ile jest głosów ale po waszej interwencji sprawdziłem sobie jeszcze raz i ... wszystko się udałoWygląda na to, że potrzebna będzie 2. tura z trzema kanydatami .
[ Dodano: 18-10-2005, 11:12 ]
Jeśli chcesz zmienić avatarek to bardzo proszęuuups...
nooo, ale z takim zgryzem - to nie ma dziwne...
czy ja już mogę sobie teraz zmienić avatar?
hmm...?
[post++]
a, no, hmm, dziękuję >
-
- -
- Kontaktowanie: