Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięsilnik prądu stałego
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
mam pytanie ile moze byc wart silnik pradu stałego 3KW 23V 230A 2000 obrotów na min wazy ponad 50 kilo i jest z roku 80 i drugi 4KW tylko juz 1100 obrtów na min 200 pare A 23V i z roku juz 90 ceny moga byc tylko orjentacyjene i powiedzcie czy wogóle mam szanse to gdzies sprzedac oprócz na złomie
Re: silnik prądu stałego
mam pytanie ile moze byc wart silnik pradu stałego 3KW 23V 230A 2000 obrotów na min wazy ponad 50 kilo i jest z roku 80 i drugi 4KW tylko juz 1100 obrtów na min 200 pare A 23V i z roku juz 90 ceny moga byc tylko orjentacyjene i powiedzcie czy wogóle mam szanse to gdzies sprzedac oprócz na złomie
Przyznaje... na wykladach i laborkach z maszyn spalem, ale czy Tobie sie przypadkiem dane nie pomylily ?? Napewno tak wielkie prady ?? (i to przy dosc niskim napieciu). Istnieja takie silniki ??