Nie jestem pewien czy post jest we właściwym miejscu?
Mam pytanie: niewiecie czy gdzieś są dostępne w formacie PCB płytki z czasopisma Praktyczny Elektronik. Ich strona nie działa a Google wywalją zame bzdety. Za wszelką pomoc i info z góry dziękuje.
Jarek
PS. jeśli to niewłaściwe miejsce to PRZEPRASZAM.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPraktyczny elektronik-pytanie
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam
Mam obie płyty CD, ale niestety płytki drukowane są tylko PDF ( całe roczniki są jako skany przerobione na PDF-y). Płyty są oryginalne tak, więc nie znajdziesz PCB też kiedyś szukałem, bo chciałem to edytować w np. Protel-u. Nic nie znalazłem, bo tego nie ma no chyba, że ktoś zrobił od podstaw nową płytkę na wzór. Jak by, co to mam dwie płytki i mogę coś podrzucić daj znać tylko, co. Tak przy okazji do kompletu Praktycznego Elektronika brakuję mi numerów od, 1 do 4 /2000 jeśli ktoś może ma to proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Mam obie płyty CD, ale niestety płytki drukowane są tylko PDF ( całe roczniki są jako skany przerobione na PDF-y). Płyty są oryginalne tak, więc nie znajdziesz PCB też kiedyś szukałem, bo chciałem to edytować w np. Protel-u. Nic nie znalazłem, bo tego nie ma no chyba, że ktoś zrobił od podstaw nową płytkę na wzór. Jak by, co to mam dwie płytki i mogę coś podrzucić daj znać tylko, co. Tak przy okazji do kompletu Praktycznego Elektronika brakuję mi numerów od, 1 do 4 /2000 jeśli ktoś może ma to proszę o kontakt. Pozdrawiam.