Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzukam spisu EP !
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć spis artykułów EP z postaci elektronicznej tak jak jest to w EdW. Problem polega na tym, że mam wszystkie numery, ale drukowane i jak potrzebuję coś znaleźć to tragedia żeby to wszystko przejrzeć.
http://www.ep.com.pl/?archiwum.php - proste rozwiazania sa najlepsze
No właśnie
Nie dokończa tak jest super. Mianowicie próbowałem znaleźć wszystko na temat ładowarki akumulatorów Ni-Cd wpisując hasło ładowarka i owszem wyświetliło mi parę odnośników, ale nie wszystkie. Tego jestem pewien, bo miałem otwartą EP na opisie ładowarki gdzie w temacie było „Ładowarka akumu....” i ta pozycja mi nie wyskoczyła (no i nie wiem ile jeszcze). Tak, więc to raczej marna wyszukiwarka artykułów. Mimo to dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Nie dokończa tak jest super. Mianowicie próbowałem znaleźć wszystko na temat ładowarki akumulatorów Ni-Cd wpisując hasło ładowarka i owszem wyświetliło mi parę odnośników, ale nie wszystkie. Tego jestem pewien, bo miałem otwartą EP na opisie ładowarki gdzie w temacie było „Ładowarka akumu....” i ta pozycja mi nie wyskoczyła (no i nie wiem ile jeszcze). Tak, więc to raczej marna wyszukiwarka artykułów. Mimo to dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.