Bardzo rzadko zagladam na FB czy sprawdzam maile Przed swietam sprawdzam poczte a tam powiadomienie ze siostra cioteczna zaprosila mnie do swoich znajomych Przy probie logowania wyskoczyl oto taki komunikat
Jest opcja Confirm your identity with Facebook w ktorej prosza o przeslanie kopi dokumentow potwierdzajach tozsamosc Co oczywiscie zamierzam zrobic
Mozliwe ze zostalem zawieszony bo nie bylem za bardzo aktywny przez 9 lat uzbieralo sie prawie 1500 nie odebranych maili od fb Ciekawostka ze przez pierwsze dwa lata bylo wyslanych tylko 7
Po kliknieciu na link do pytan dlaczego
Dowiaduje sie ze jestem nie tym kim jestem w dodatku robotem spamiarzem itp Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięFacebook ciekawostka
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Jacek Bogusz
- -
- Kontaktowanie:
Re: Facebook ciekawostka
No cóż... Pozostaje życzyć powodzenia w udowadnianiu, że nie jesteś botem lub wytworem wyobraźni . A swoją drogą - 9 lat, 1500 wiadomości to daje wiadomość co około drugi dzień. Sprzedać coś chcieli czy jak?
Re: Facebook ciekawostka
Bardzo ciekawe ciekawe czy to jakiś algorytm.