Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCo sądzicie o głośnikach firmy STX ???
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Mam takie pytanko do znawców.
Bo chodzi mi o głośniki tej firmy,dostępne są parametry i w ogule.
Jeśli ktoś może to niech da jakąś "recenzje" na temat ich wyrobów.
Mają całkiem fajne ceny....
www.stx.pl
Bo chodzi mi o głośniki tej firmy,dostępne są parametry i w ogule.
Jeśli ktoś może to niech da jakąś "recenzje" na temat ich wyrobów.
Mają całkiem fajne ceny....
www.stx.pl
Jest to napewno dobry link www.stx.pl bo coś się niec nie chce otwierać, sam bym zobaczył co to za głośniki.
Ja od ok 2 lat uzywam modelu A300 (300w max, 180w znamion) tej wlasnie firmy i jestem bardzo zadowolony. jak na domowe kolumny, to musze przyznac ze bardzo dobrze sprawowaly sie na kilkunastu imprezach podlaczone do 100 watowego wzmaka
Wiec ja jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam ta firme. A do czego potrzebujesz kolumn? Jesli na imprezy, to polecam firme dexon - tanie a dobre i wytrzymale kolumny 

Ja nie, ale gość który ma tą stronkę tak http://www.blizzard.z.pl tak i dla niego kończę właśnie combo, wszystko juz działa tylko brak obudowy i sensownego głośnika.Ja kupiłem głośnik estradowy bo ponoć maja rozszerzone pasmo i muszę przyznac że działa nawet spoko...
Wojtek,a co grasz coś na gitarze?
Ja nie, ale gość który ma tą stronkę http://www.blizzard.z.pl gra i dla niego kończę właśnie combo, wszystko juz działa tylko brak obudowy i sensownego głośnika i szukam właśnie czegoś w dobrej cenie.Ja kupiłem głośnik estradowy bo ponoć maja rozszerzone pasmo i muszę przyznac że działa nawet spoko...
Wojtek,a co grasz coś na gitarze?
Ty Wojtek na jakim przewzmacniaczu zrobiłeś to combo?
Ostatnio zmieniony 23 cze 2003, o 10:46 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
preamp
A masz może ten schemat do pokazania?
Bo potrzebuje jakis pożądny.
Oczywiście masz do niego schemat plytki drukowanej???
Dobrze to brzmi?
Bo potrzebuje jakis pożądny.
Oczywiście masz do niego schemat plytki drukowanej???
Dobrze to brzmi?
Tu masz schematy. Płytki kupiłem w PE (Praktyczny Elektronik) ale chyba pisemko juz padło - sprawdź i zapytaj na www.pe.com.pl Numery płytek przedwzmacniacza to 595 i 596.
I składa sie z dwóch plytek, popatrz na schematy, pierwsz czesc jest identyczna dla obu plytek (595 i 596) a drugi schemat jest z dwóch cześci rozdzielonych linią przerywaną i to są różnice. Korektor to inna bajka, ale tez jest do tego schemat i plytka, ale teraz ci nie zeskanuje, wyjeżdżam i nie będzie mnie 2 tygodnie. Podłączę się znowu do sieci 07.07. Wtedy mogę ci przygotować kompletne skany tego cuda jesli cię to będzie interesowało.