Witam was forumowicze

widzialem na forum duzo podobnych tematow jednak zaden nie odpowiadal dokladnie mojemu problemowi

A wiec problem jest taki ze mialem w samochodzie sprzet audio ( 4 glosniki ,tube , radio i wzmacniacz ) samochod ulegl wypadkowi i idzie do kasacji wiec raczej audio juz sie w nim nie przyda

i teraz pytanie ? jak podlaczyc wzmaka i tube pod kompa ? Wzmacniacz 4 kanalowy 4x 250 wat . Moze nie najwyzszych lotow przynajmniej mi ta firma nie jest znana TWISTER TW-1000 ( kosztowal mnie on jakies 3 miesiace temu okolo 400zł
>Wzmacniacz< ) pod to tuba JBL CS 1204T ( 250RMS )

w samochodzie calosc grala calkiem zacnie ( po 1 kanale na glosniki w tylniej polce i 2 kanaly zmostkowane na tube ) problem kabli mam rozwiazany poprostu wyciagne te z samochodu ( komplet kosztowal jakies 150zł ) Zasilanie : ? czytalem cos o zasilaczu komputerowym jednak moja wiedza i umiejetnosci raczej nie pozwola na zrobienie czegos takiego

co z zasilaczami 13V ? znalazlem na allegro cos takiego ?
>Zasilacz< jednak jego rozmiar nie budzi mojego zaufania ( w samochodzie na postoju nie mozna bylo sluchac zbyt glosno muzyki bo wszystko gaslo - kondensatora nie zdazylem juz kupic

) jakies innne propozycje ? bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc . pozdrawiam