Z góry dzięki.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Jak cyfrówka to tylko TDA 7318 (stare dobre I2C)!!! Ten scalak ma tor audio analogowy, tylko jest sterowany cyfrowo, żadnych potencjometrów,isostatów. Zrobiłem wzmacniacz na tej kości + TDA 7294 (jakość dźwięku bije na głowe wiele konstrukcji fabrycznych, nie mam problemów ze słuchem, dziwie się poprzednim wypowiedziom), steruje AT89c2051, LCD oczywiście, a całość obsługuje tylko 3 przyciskami !!! Do tego PCF8583 (zegarek+pamięć nastaw), PCF 8591 (wskaźnik poziomu mocy), PCF8574 (LEDY wskaźnika wejścia) - w sumie dałem za części ok. 150zł - znajdźcie gdzieś taki wypas po tej cenie!! Polecam wszystkim!
Jasne że tak! Do MuNio poszły, mmbb - podaj dobry adres, bo wirtualna zwraca, że nie ma takiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości