Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięproblem za dodatkowym wzmacniaczem do radia renaut kango
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
witam!mam taki problem mianowice szef namówił mnie bym mu podłaczył z tyłu głosniki no wiec kupilismy głosniki.Radio ma tylko wyjscie na 2 głosniki wiec potrzebny był wzmacniacz zakupiłem wzmacniacz na allegro daje link do wgladu http://www.allegro.pl/item131005166_gen ... zja.html.w radiu wyciagnełem dzwiek z nużek wzmacniacza na qre leci dzwiek z przedwzmacniacza i jest problem bo jak podłacze tylnie głosniki to przednie niegraja a jak rozgłosnie radio na 3/4 to przednie zaczynają coś tam chcarczeć.jak ktos moze to prosze o pomoc.pozdrawiam miłosz
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, o 12:08 przez milosss, łącznie zmieniany 4 razy.
re
więc pytanie w jaki sposób się wpiąłeś????
generalnie powinieneś zastosować separator z 2 rezystorów n 2x10kom aby potencjometr w radioodbiorniku niemial wpływu -regulacja na poziom sygnału który podpinasz do wzmacniacza mocy.
Jesli możesz podaj model radia???
generalnie powinieneś zastosować separator z 2 rezystorów n 2x10kom aby potencjometr w radioodbiorniku niemial wpływu -regulacja na poziom sygnału który podpinasz do wzmacniacza mocy.
Jesli możesz podaj model radia???