Mam pytanie czy parametry głośnika sa odpowiednie by umieścic go w pokoju wraz z innymi jest to głośnik bassowy o parametrach :
GŁOŚNIK NISKOTONOWY 300W
IMPEDANCJA 8OHM
ROZSTAW OTWORÓW 243mm
WYSOKOŚĆ 95mm
MAGNEZ FI 100mm
91dB
PASMO 30-4kHZ
prosze o odpowiedz na mój problem bo jestem zielony z elektroniki z góry dziękuje
1.Wyłączyłem "bold"...
2. Za powielanie tamatów będzie ostrzeżenie - następnym razem.
3. Dziękuje za uwagę.
End
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięGłośnik - parametry
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
widze, że założyłeś nowy temat i wysłałeś do mnie wiadomość na pw.
Tak jak w wiadomości na pw, znajdź parametry tego głośnika (VAS Qts Xmax...) a w ostateczności przynajmniej firmę i model. Teraz mam egzaminy i prawie nie mam wolnego czasu. Kończe 26 czerwca, więc do tego czasu znajdź to o co prosiłem i podam Ci wymiary. Napisz też jaką muzykę preferujesz? A może to ma być subwoofer do filmów
Pozdrawiam
Tak jak w wiadomości na pw, znajdź parametry tego głośnika (VAS Qts Xmax...) a w ostateczności przynajmniej firmę i model. Teraz mam egzaminy i prawie nie mam wolnego czasu. Kończe 26 czerwca, więc do tego czasu znajdź to o co prosiłem i podam Ci wymiary. Napisz też jaką muzykę preferujesz? A może to ma być subwoofer do filmów
Pozdrawiam