Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięTranzystor - pomoc i informacje
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Witam,
chciałbym dowiedzieć się czegoś o tranzystorach w układach audio, czy zna ktos jakieś strony z kursami, informacjami, takie, że jest tam opisane co i jak działa?
chciałbym dowiedzieć się czegoś o tranzystorach w układach audio, czy zna ktos jakieś strony z kursami, informacjami, takie, że jest tam opisane co i jak działa?
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
a wejdź na początek sobie na stronę Wojtka www.elektronika.qs.pl
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
Cześć, dlaczego nie zapytałeś na gadu?
Mam tego trochę...od początku, jak działa tranzystor, rodzaje, przeznaczenie, typy, obudowy, przykłady wzmacniaczy tranzystorowych, sprzężenie zwrotne, wzmacniacze jednostopiniwe itp.
Zbierało się tego trochę
ale powiem szczerze, że i tak połowy nie przeczytałem ale chyba zacząć czas...
P.S. temat o tranzystorach w układach audio jest bardzo głęboki, bardziej niż myślisz...
Mam tego trochę...od początku, jak działa tranzystor, rodzaje, przeznaczenie, typy, obudowy, przykłady wzmacniaczy tranzystorowych, sprzężenie zwrotne, wzmacniacze jednostopiniwe itp.
Zbierało się tego trochę

P.S. temat o tranzystorach w układach audio jest bardzo głęboki, bardziej niż myślisz...
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie:
- dsrecordss
- -
- Kontaktowanie: