Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAVT549
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
PGA2311 znajdziesz między innymi w tme.pl (mają serwis dostępny po rosyjsku i ukraińsku). Zdarzają się na allegro.pl (grupa aukro.ua)
Co do drugiego układu, to popełniłeś błąd... do takiego układu to się nawet Cypress nie przyznaje więc nie dziwne, że nie możesz znaleźć
Tam jest CY8C26233 (specjalnie odkopałem EP z 2005 roku).
Wg. wyszukiwarki jest dostępny w sklep.avt.pl
Co do drugiego układu, to popełniłeś błąd... do takiego układu to się nawet Cypress nie przyznaje więc nie dziwne, że nie możesz znaleźć
Tam jest CY8C26233 (specjalnie odkopałem EP z 2005 roku).
Wg. wyszukiwarki jest dostępny w sklep.avt.pl
Linki bezpośrednie:
Cypres CY8C26233-24 <- click here
TI PGA2311 <- click here
Mam nadzieję, że teraz już zorientujesz się.
Cypres CY8C26233-24 <- click here
TI PGA2311 <- click here
Mam nadzieję, że teraz już zorientujesz się.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2009, o 11:25 przez pajaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich!
Mam ukończone ten avt
Są problemy:
Nie zaprogramowany pilot rc5 (I prevodil tekstu przez Google, i myślę, że wiesz, jak to "brzydkie", aby przeczytać)
Czy ktoś mi pomóc punkty przynajmniej przetłumaczyć na język angielski
ps.
z tego co rozumiem:
1. Skręć w wciśnięty przycisk)))
2. jest możliwość wyłączenia czujnika zero (to zrobić, gdy przycisk jest wciśnięty czy nie?)
Mam w tym momencie procesor zawiesza IMHO
Mam ukończone ten avt
Są problemy:
Nie zaprogramowany pilot rc5 (I prevodil tekstu przez Google, i myślę, że wiesz, jak to "brzydkie", aby przeczytać)
Czy ktoś mi pomóc punkty przynajmniej przetłumaczyć na język angielski
ps.
z tego co rozumiem:
1. Skręć w wciśnięty przycisk)))
2. jest możliwość wyłączenia czujnika zero (to zrobić, gdy przycisk jest wciśnięty czy nie?)
Mam w tym momencie procesor zawiesza IMHO
- hi all!
I have completed the this avt
There are problems:
Can not pre-programmed remote control rc5 (I prevodil text by Google, and I think you understand how this "ugly" to read)
Can some one help me and make the points At least translate into English
ps.
from what I understand:
1. Turn to the button pressed)))
2. is option to turn off the detector zero (do this when the button is pressed or not?)
I have at this point hangs the processor IMHO
- Załączniki
-
- Obsługa potencjometru.rar
- (5.02KiB)Pobrany 343 razy
Spróbuj skontaktować się z
# Dział Serwisu i Pomocy Technicznej:
tel.: 022 257 84 58
serwis@avt.pl
czasem potrafią działać skutecznie. Ja tego kitu nie znam, więc więcej Ci nie podpowiem.
# Dział Serwisu i Pomocy Technicznej:
tel.: 022 257 84 58
serwis@avt.pl
czasem potrafią działać skutecznie. Ja tego kitu nie znam, więc więcej Ci nie podpowiem.