Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

schemat wzmacniacz audio

kamill09
-
-
schemat wzmacniacz audio

Postautor: kamill09 » 22 sty 2008, o 14:12

Witam, jestem tu nowy, i mam nadzieje, że mi pomożecie :629: . Mam zamiar zrobić wzmacniacz do motocykla. Na allegro znalazłem dosyć ciekawy, ale nie opyla mi się go kupować, jak mogę zrobić go sam :629: Jeśli ktoś by mógł niech narysuje mi schemat do załączonego zdjęcia, i napisze jak nazywają się poszczególne elementy, i ile trzeba ich kupić...
Wzmacniacz na zdjęciu ma 2x25W, jeśli był by możliwość zrobienia 1x50W było by świetnie :629: . Z góry dzięki za odpowiedzi, i mam nadzieję, że poradzę sobie z zadaniem ,,zrób to sam" :601:

Pozdro :611:
Załączniki
wzmacniacz 2x25.JPG

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 22 sty 2008, o 22:23

Witam. Jak już bardzo chcesz takie coś mieć to proponuję raczej TDA8571.
W motorze masz 12V? Jak tak to zastosują tą kostkę jako wzmacniacz i podepnij pod to np. mp3 playera i gotowe urządzenie.

Może Cię zainteresuje:

http://www.sklep.avt.com.pl/photo/_pdf/ ... 6560a4a828

Sklep AVT:
Możesz zamówić tam gotową płytkę, bo urządzenie kosztuje aż 100zł a scalaka dostaniesz w TME za niecałe 20zł

Wróć do „Elektronika retro, lampy, audio”