Witam
robiac pozadki wpadl mi w rece niby zestaw kina domowego Bentley DC-971 i teraz pytanie to cos niema wejscia AUX czy dogrzebanie sie do bebechow umozliwi mi podlaczenie kompa do niego i JAK to zrobic
Czemu taka kombinacja ?
I tak chce kupic jakis zestawik do komputerka i tak a jesli da sie to podpiac za cene niewiecej jak 120zl to czemu nie za wiecej to mam gotowce Manty ( niejestem adiofilem wiec wystarczy ) .
Czy ktos moglby oswiecic "zielonego" i wytlumaczyc czy da sie to zrobic domowymi sposobami ,czy odrazu mam zlapac za kabelek i zrobic z pudelka helikoptrek .
Jezeli potrzebne fotki to tu wrzuce .

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się5.1 do komputerka
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Witam
hehe dobra ja niejestem elektronikiem wiec moze po ludzku
a co do stopnia wykozystania to po prostu podpiac sygnal z kompa do tego bydlaka i juz nic wiecej zadnych innych udziwnien
po rozkreceniu widac jedynie pare plytek
-zasilacz
-jedna wielka plyta sterujaca wszystkim
-i jeszcze jedna plytka na wyjsciu i tu niewiem bo niejestem elektronikiem czy to jest jakas koncowka czy wzmacniacz glosniki do niej sie podlacza
patrzalem na scart czy sa wszystkie piny wlutowane i wykozystane bo mozliwe ze nieopisali wejscia niestety ,wlutowali owszem wszystkie ale wykozystali wyjscia audio video reszta pusta
tyle moich wiadomosci jezeli chodzi i samodzielne proby co do reszty wole zapytac czy sie da
ale chyba powalczyc warto bo i tak to wywale "niepotrzebny kolejny mebelek"
Zależy w jakim stopniu chcesz to wykorzystać. Tak naprawdę dowiesz się ile z tego można zrobić analizując noty katalogowe scalaczków w wnętrznościach kina
hehe dobra ja niejestem elektronikiem wiec moze po ludzku
a co do stopnia wykozystania to po prostu podpiac sygnal z kompa do tego bydlaka i juz nic wiecej zadnych innych udziwnien
po rozkreceniu widac jedynie pare plytek
-zasilacz
-jedna wielka plyta sterujaca wszystkim
-i jeszcze jedna plytka na wyjsciu i tu niewiem bo niejestem elektronikiem czy to jest jakas koncowka czy wzmacniacz glosniki do niej sie podlacza
patrzalem na scart czy sa wszystkie piny wlutowane i wykozystane bo mozliwe ze nieopisali wejscia niestety ,wlutowali owszem wszystkie ale wykozystali wyjscia audio video reszta pusta

ale chyba powalczyc warto bo i tak to wywale "niepotrzebny kolejny mebelek"