) zamontować głośniki, tylko nie bardzo wiem jakie. Niestety mam możliwość zamontowania tylko dwóch głośników z przodu. Głośniki owe podpięte będą do wzmacniacza TDA 1554Q 2x22W. Nie chciałbym wydawać zbyt dużej kwoty.
) zamontować głośniki, tylko nie bardzo wiem jakie. Niestety mam możliwość zamontowania tylko dwóch głośników z przodu. Głośniki owe podpięte będą do wzmacniacza TDA 1554Q 2x22W. Nie chciałbym wydawać zbyt dużej kwoty. Na allegro wypatrzyłem coś takiego:
Link 1
Link 2
Link 3

jak jesteś przy $ polecam głośniki JBL z seri GTO lub Infinity
 jak jesteś przy $ polecam głośniki JBL z seri GTO lub Infinity ale dzięki za rade, zapamiętam na przyszłość.
 ale dzięki za rade, zapamiętam na przyszłość.
 Polecacie jakieś full wypasy, a przecież silnik i tak zagłuszy wszelkie niuanse dźwiękowe.
 Polecacie jakieś full wypasy, a przecież silnik i tak zagłuszy wszelkie niuanse dźwiękowe.  (ehh te radzieckie konstrukcje), a nie uśmiecha mi się wycinać otworów w tylnej półce pod większe głośniki. W tej sytuacji chyba kupię jakieś najtańsze dwudrożne na allegro. Czas pomyśleć o zmianie samochodu
 (ehh te radzieckie konstrukcje), a nie uśmiecha mi się wycinać otworów w tylnej półce pod większe głośniki. W tej sytuacji chyba kupię jakieś najtańsze dwudrożne na allegro. Czas pomyśleć o zmianie samochodu   Dzięki za rady.
  Dzięki za rady.

a jak chcesz miec wypasione głośniki to:
  a jak chcesz miec wypasione głośniki to: