witam poszukuję dobrych zwrotnic 3 drożnych do głośników estradowych 550wat używałem wcześniej zwrotnic o symbolach x-3-8/fe2 400/5khz 8 om lecz cewki sie przepalają powiedziano mi że drut na cewkach jest za cienki zwrotnice kupowałem w wołominie producent JBL może ktoś ma namiar na dobre zwrotnice wzmacniacz mam 1000wat
poszukuję również potencjometr suwakowego do miksera symbol nie jest zbyt widoczny ale pisze tak 691f 10kb*b lub 69if 10kb*2
proszę o pomoc pozdrawiam

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięzwrotnice 3 drożne i potencjometr
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Jak widać jest to potencjometr suwakowy o wartości 10kΩ i charakterystyce logarytmicznej Bposzukuję również potencjometr suwakowego do miksera symbol nie jest zbyt widoczny ale pisze tak 691f 10kb*b lub 69if 10kb*2
Czy on wygląda podobnie jak ten? piszesz, że potrzebujesz jeden mono lub jeden stereo czyli jak mam to rozumieć?

A tutaj jego wymiary: