Witam jestem poczatkujacy w tych sprawach i mam pytanie do wszystkich obeznanych jusz w tych tematach. Mam do kupienia amplituner jak dotad znanej i bardzo cenionej firmy Harman/Kardon model tego amplitunera to AVR-200 a cena za jaka moge go miec to 600zl. Co sadzicie o tym, narazie posiadam kolumny SOH (niepamietam modelu).
Narazie brak funduszy zmusza do STEREO ale w przyszlosci chcialbym zainwestowac w 5.1, dlatego mysle nad tym amplikiem.
Co sadzicie czy kwota za jaka moge miec ten sprzet niejest wygorowana i czy sprzet jest warty tych pieniedzy, Jak ktos moze niech przyblizy mi troszke specyfikacje tego modelu, bylbym wdzieczny???
Za wszystkie konkretne odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięHarman/Kardon AVR-200
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Generalnie Harman Kardon to jednak licząca się firma i zakup tego sprzętu uważałbym za słuszny. Nie dopatrzyłem się niczego więcej o tym modelu poza tym ze ma 5x70W (też fakt że pobieżnie szukałem
) ale 600 zł uważam że można dać.
Tym bardziej że taki sam model uszkodzony na allegro stoi prawie za 300,-
Ostatnio kupowałem ampli do kina domowego, brałem pod uwagę marantz'a i harmana właśnie (nowe) ale były "troszkę" za drogie jak na moją kieszeń - ostatecznie zauroczyła mnie Yamaha 557 tylko za "jedyne" 1300.-

Tym bardziej że taki sam model uszkodzony na allegro stoi prawie za 300,-
Ostatnio kupowałem ampli do kina domowego, brałem pod uwagę marantz'a i harmana właśnie (nowe) ale były "troszkę" za drogie jak na moją kieszeń - ostatecznie zauroczyła mnie Yamaha 557 tylko za "jedyne" 1300.-