Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

rozklejona kolumna

crenos
-
-
rozklejona kolumna

Postautor: crenos » 4 maja 2006, o 17:40

Witam

Stała sie rzecz straszna :) Mianowicie mam sobie zestaw audiu nie jest to najwyzszych lotow i nie jest tez najmlodszy ale bardzo go lubie i szczerze to na moja sytuacje finansowa lepszy mi nie jest potrzebny gral do tej pory jak nalezy ... do pewnego momenu. Jeden z glosników basowych w kolumnie sie rozkleil ;/ bleeee "spece" z pobliskiego zakladu naprawy powiedzieli ze oni mi to zakleja :) za jedyne 100 zł ale nie gwarantuja ze dzwiek bedzie taki jak przedtem ;/ wiec pojechale do serwisu Philipsa. Pan z serwisu powiedzial ze oni tego nie zrobia bo nie sprowadza orginalnego glosnika, moga mi sprzedac obi kolumny a nie jedna :) za symboliczne 2tys ;p Więc wpadłem na genialny pomysl ze sam sobie to zrobie ;p tylko pojawilo się jedno ALE takie wielkie ale ;p jak mam to rozebrac ;p bo kolumna jest sklejona. Jak komus to pmoze kto się zna to model zestawu to FW548C marki Philips. Odrazu mówię nie jest to nowy sprzęt. Jak będe wiedział jak to rozebrac to resztę sam zamontuję, a jak ktoś ma b.doby i tani zakład który naprawia takie rzeczy to kontkat mailowy ze mna albo niech zostawi jakies namiary tu, a ja się odezwę marcin.rusjan@gmail.com

Pozdrawiam

Wróć do „Elektronika retro, lampy, audio”