mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzieal co jest przyczyna mojego problemu, postaram sie opisać w miarę dokładnie. Podłaczyłem PC'ta pod wieże PHILIPS juz jakis czas temu pozornie wszystko bylo ok podlaczony PC do philipsa za pomoca kabla stereo z wyjscia karty dzwiekowej (3,5mm jack) na AUX we wieży czyli standardowe polaczenie.
Wszystko gra ładnie dopuki nie podglosze wieży na prawie FULL skala glosności w moim philipsie to 40 a juz przy 36, 37 pojawia sie ten problem:
muzyka "zatyka się" tj dostaje przerw 1, 2 sekundowych mimo iz equalizer caly czas wskazuje iz dzwiek nie ma zadnych przerw (rowna praca equalizera) poprostu tak jak napisałem zaczyna sie ciecia przerwy 1, 2 sekundowe co powiedzmy 10 sekund w momencie gdy przycisze na powiedzmy 30 wszystko jest ok. Co dziwne odtwarzajac CD, TUNER, czy TAPE nawet na full tj 40 jednostek glosnosci nie ma zadnego probblemu najmniejszego.
kiedy odtwarzam muzyke na AUX wieży ustawienia dzwieku w komputerze mam prawie maxymalne na wyjsciu ale to chyba nie jest problem gdyz w wieży odczyt wejscia sily glosu jest prawidłowy.
Jeśli ktoś wie co może powodować ten problem bardzo prosze o odpowiedz gdyż nie mam pojecia, z gory dzieki

Proszę nie pisać całego tematu dużymi literami... poprawiłem, End.