Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Informacje nt NE752 i SSM2167

mezzanine
-
-
Informacje nt NE752 i SSM2167

Postautor: mezzanine » 25 maja 2005, o 21:02

Witam serdecznie,
Potrzebuję coś na temat tych układów i będę wdzięczny jeżeli ktoś mi podpowie w którym artykule EP była seria na ten temat? Ponadto będę wdzięczny znawcom tych układów za dodatkowe linki lub literaturę. Bardzo pomogą mi dwa zdania: co ten układ potrafi i jakie ma możliwości.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Edit:
Przepraszam za literówkę w tytule postu... Chodzi mi o analogowy procesor efektów NE752. Poza tym, czy nie jest to to samo co SA5752? Dziękuję za pomoc...
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, o 17:17 przez mezzanine, łącznie zmieniany 1 raz.

KLON
-
-

NE

Postautor: KLON » 26 maja 2005, o 14:12

Dane techniczne
Załączniki
NE.jpg

mezzanine
-
-

NE572 i SSM2167

Postautor: mezzanine » 7 kwie 2006, o 20:08

Sporo czasu minęło od mojego postu =) Zainteresowanym spieszę wyjaśnić: oba te układy są dość dobrej jakości procesorami dynamiki, przeznaczonymi do stosowania w torze fonicznym. Obecnie piszę pracę magisterską o układach ARW i dysponuję sporymi zasobami materiałów dotyczących w/w układów a także ich aplikacji. Mój mail to: wtf.luser@gmail.com.
-> KLON: Dziękuję =)

Wróć do „Elektronika retro, lampy, audio”