Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Nie bardzo rozumiem jak to opisałeś bo z gniazdami karty 5.1 jest tak (przy założeniu że są to małe jack'i stereo):Witam! Mam mały problem a mianowicie mam karte dzwiękową 5.1 (trzy wyjścia) Podłączyłem pod nią słuchawki oraz mikrofon. (pod 2 wyjścia)
- Z wyjścia LINE powinny grać i to tak, że hej...... I teoretycznie wyjścia nie są wyjściami mocy tylko liniowymi do podpięcia aktywnych głośników więc nie wiem dlaczego grają Ci słuchawki ...
O tym właśnie pisałem w moim pierwszym pościeZnalazłem jedną opcję którą się zmienia w zależności czy pod gniazdo jest podłączony mikrofon czy też głośnik (center) Jest to opcja With S-Bracket. Jeśli jest zaznaczona wówczas gniazdo pracuje jako gniazdo (we) do mikrofonu a jeśli nizaznaczona to jako gniazdo (wy) do głośnika (center)
...sprawdź w opcjach, czy wejście mikrofonowe jest obecnie faktycznie na mikrofon, czy też jest to wyjście dla jakiegoś kanału...
To akurat wiemPetersz: kartę dzwiękową to mnie jest obojętne czy jest zintegorawana czy nie (w obecnych czasach zazwyczaj jest zintegrowana z możliwością jej wyłączenia w BIOSIE i dołożenia dodatkowej karty dzwiękowej)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości