Acha... tak sobie pomyślałem że czy nie lepiej byłoby kupić np otwarzacz Cd niż podłączać wzmacniacz do wieży? jak uważasz?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
No tak, ale co w tym momencie ze stereofonią ?...Nie zamierzam kupować odrazu dwóch... boję się o moje szyby...ale w przyszłości![]()
![]()
Acha... tak sobie pomyślałem że czy nie lepiej byłoby kupić np otwarzacz Cd niż podłączać wzmacniacz do wieży? jak uważasz?
Jeśli wieżna ma jakieś wejście liniowe typu :TAPE/AUX/TUNER to z karty muzycznej ciągniesz kabel z OUT do IN w wiezy, jeśli nie ma takiej możliwosci (brak wejśc liniowych) to można podłączyć to innaczej ale wtedy już trzeba "rozebrać" wieżę i wpiąc się w środku, choć czasami nie jest to łatwe zadanie.a jak podlaczyc wieze do kompa ?? parametry wiezy podalem na poczatkuP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości