Witam,
Zamierzam kupic wzmacniacz, pogrzebalem na allegro i ceny fajnego sprzetu sa na poziomie najmniej 200zl a znalazlem za to takie cos:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37861021
Jest on uszkodzony i jak z opisu wynika sprzedawca nie potrafi i pewnie nie probowal nawet zajrzec do srodka, za moje pytanie czym to sie objawia odpowiedzial, ze sie nie wlacza.
Zastanawiam sie nad kupnem bo cena pewnie za duza nie bedzie a wzmacniacz jest fajny , ale nie wiem czy z naprawa sobie poradze i czy to jakis glupi bezpiecznik czy cos powazniejszego. Co o tym myslicie?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKupic czy nie kupic?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
Witam!
Po wygladzie widać ze napewno jest szansa na naprawienie. Wzmacniacz ma twardy power wiec nie w całości jest sterowany procesorem.
Tak naprawde to nie da sie odpowiedzieć na Twoje pytanie bo równie dobrze może nie grac bo np.: nie ma nic w srodku.
Ja kiedyś na wolumenie kupiłem uszkodzony wzmacniacz a okezało sie ze tak naprawde ktoś wylutował z niego tranzystory mocy i elektrolity zasilacza.
Moja rada jest następująca: Najlepiej jakbyś porozmawiał ze sprzedawcą i obejżał wzmacniacz na żywo.
Powodzenia!
Po wygladzie widać ze napewno jest szansa na naprawienie. Wzmacniacz ma twardy power wiec nie w całości jest sterowany procesorem.
Tak naprawde to nie da sie odpowiedzieć na Twoje pytanie bo równie dobrze może nie grac bo np.: nie ma nic w srodku.
Ja kiedyś na wolumenie kupiłem uszkodzony wzmacniacz a okezało sie ze tak naprawde ktoś wylutował z niego tranzystory mocy i elektrolity zasilacza.
Moja rada jest następująca: Najlepiej jakbyś porozmawiał ze sprzedawcą i obejżał wzmacniacz na żywo.
Powodzenia!