Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

sprzetowy dekoder mp3

Konrad
-
-
sprzetowy dekoder mp3

Postautor: Konrad » 24 kwie 2004, o 13:47

Witam na forum. Czy ktos z was probowal robic sprzetowy dekoder plikow mp3? Moze ktos ma schemat takiego urządzenia w troszke prostrzym wydaniu niz to bylo zaprezentowane w "Elektronika praktyczna" (Np za miast karty pamieci CD rom?) a jesli ktos robil wersje zaprezentowana w czasopismie to tez prosze o opinie na temat tego dosc trudnego ukladu :)

Mi_Sza
-
-

Postautor: Mi_Sza » 24 kwie 2004, o 21:27

Masz przecież Yampp'a-3. Był opisywany w EP kilka miesięcy przed tym z kartą CF (Yampp-7). Jest albo dla CD-ROM'u, albo na twardy dysk. Do wyboru, do koloru. Niestety, jest bardziej skomplikowany, niż ten z CF.
Pozdrawiam.

Konrad
-
-

Postautor: Konrad » 26 kwie 2004, o 18:18

niestety nie mam dostepu do tego numeru, jakby ktos byl tak litosciwy i moglby to zeskanowac i wyslac na mitkakonrad@wp.pl to bylbym niezmiernie wdzieczny :)

Sanjuro
-
-

Postautor: Sanjuro » 27 kwie 2004, o 07:16

Jak umiesz barbarzyskie jezyki jak angielski to zobacz do zrodla czyli do stronki Jespera http://www.myplace.nu/mp3/ jest tam tez forum, gdzie udziela sie MIS (autor artykułu z EP i glowny programista Yamppa). I jeszcze jedno bo z tym ma wielu problemy bo twierdza ze starszy nr to juz nie trzeba patrzec:
Yampp7 - wersja mini dla kart CF/MMC (najnowsza wersja oprogramowania dla kolorowego wyswietlacza)
Yampp3 /USB - wersja wieksza (wymiary dysku 2,5 cala) z obsluga CD/HDD

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”