. Jest 15.04.04 w kiosku juz od dawna jest kwietniowa EdW a u mnie w skrzynce tylko reklemówki.
 . Jest 15.04.04 w kiosku juz od dawna jest kwietniowa EdW a u mnie w skrzynce tylko reklemówki.  Może mi ktoś napisać kiedy dostał 4/04 EdW
  Może mi ktoś napisać kiedy dostał 4/04 EdW Dzięki

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
 . Jest 15.04.04 w kiosku juz od dawna jest kwietniowa EdW a u mnie w skrzynce tylko reklemówki.
 . Jest 15.04.04 w kiosku juz od dawna jest kwietniowa EdW a u mnie w skrzynce tylko reklemówki.  Może mi ktoś napisać kiedy dostał 4/04 EdW
  Może mi ktoś napisać kiedy dostał 4/04 EdW  W dodatku przyznam się, że zrobiłem to z bardzo niskich pobudek. Skusiła mnie możliwość dodatkowego uszczuplenia wpływów do budżetu państwa poprzez skorzystanie (ostatnie już) z ulgi podatkowej
  W dodatku przyznam się, że zrobiłem to z bardzo niskich pobudek. Skusiła mnie możliwość dodatkowego uszczuplenia wpływów do budżetu państwa poprzez skorzystanie (ostatnie już) z ulgi podatkowej    A co do profitów: jak ostatnio zamówiłem trochę podzespołów w AVT to, przez pomyłkę, policzyli mi cenę nominalną
  A co do profitów: jak ostatnio zamówiłem trochę podzespołów w AVT to, przez pomyłkę, policzyli mi cenę nominalną  
 )
  )  a ja przecież już zapłaciłem za cały rok - czyli widać chyba akcja promocyjna przerosła nieco organizacyjnie AVT.
 a ja przecież już zapłaciłem za cały rok - czyli widać chyba akcja promocyjna przerosła nieco organizacyjnie AVT. The End
 The End  ))
))
Moze to nie do konca tak. Poprostu po co publikowac jesli projekt nie spelnia tych zalozeni ???Mam taką propzycje dla wszystkich niezadowolonych z projektow EP - trzeba zebrac wlasne pomysly projektow - tylko nie badziwenych lub nic nie wnoszacych i
1. wykonac
2. opisac ( wtedy sie okaze ze to nie takie proste)
3. wyslac do EP
4. opublikowac kod
5 zapewnic wsparcie tecniczne ( support)
6. czekac i zaciskac kciuki zeby ktos nie napisal: " o kurcze ale badziewie - po co to komu potrzebne"
 , pięknie jakbym oglądał obrady sejmu
, pięknie jakbym oglądał obrady sejmu  .
.Jest sporo ciekawych i praktycznych projektów. Chociażby dwa moje (nie na tym Forum, jeden był w ubiegłym roku w EP). Może nie są dla całkowicie początkujących, ale warte zainteresowania. Tyle, że dział Projektów Czytelników rzadko odpowiada na e-maile i taka współpraca nie ułatwia pracy twórczej. Zrobić można, ale za coś przecież trzeba kupić części, zapłacić za prąd, a także przeżyć do następnego miesiąca. Gdyby usprawnić troszkę ten dział, zaroiłoby się od ciekawych projektów z całkowitym wsparciem. No tak, ale one mogą generować konkurencję dla komercyjnych rozwiązań. I co wtedy?Mam taką propzycje dla wszystkich niezadowolonych z projektow EP - trzeba zebrac wlasne pomysly projektow - tylko nie badziwenych lub nic nie wnoszacych i
1. wykonac
2. opisac ( wtedy sie okaze ze to nie takie proste)
3. wyslac do EP
4. opublikowac kod
5 zapewnic wsparcie tecniczne ( support)
6. czekac i zaciskac kciuki zeby ktos nie napisal: " o kurcze ale badziewie - po co to komu potrzebne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości