Dzięki
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Moze to nie do konca tak. Poprostu po co publikowac jesli projekt nie spelnia tych zalozeni ???Mam taką propzycje dla wszystkich niezadowolonych z projektow EP - trzeba zebrac wlasne pomysly projektow - tylko nie badziwenych lub nic nie wnoszacych i
1. wykonac
2. opisac ( wtedy sie okaze ze to nie takie proste)
3. wyslac do EP
4. opublikowac kod
5 zapewnic wsparcie tecniczne ( support)
6. czekac i zaciskac kciuki zeby ktos nie napisal: " o kurcze ale badziewie - po co to komu potrzebne"
Jest sporo ciekawych i praktycznych projektów. Chociażby dwa moje (nie na tym Forum, jeden był w ubiegłym roku w EP). Może nie są dla całkowicie początkujących, ale warte zainteresowania. Tyle, że dział Projektów Czytelników rzadko odpowiada na e-maile i taka współpraca nie ułatwia pracy twórczej. Zrobić można, ale za coś przecież trzeba kupić części, zapłacić za prąd, a także przeżyć do następnego miesiąca. Gdyby usprawnić troszkę ten dział, zaroiłoby się od ciekawych projektów z całkowitym wsparciem. No tak, ale one mogą generować konkurencję dla komercyjnych rozwiązań. I co wtedy?Mam taką propzycje dla wszystkich niezadowolonych z projektow EP - trzeba zebrac wlasne pomysly projektow - tylko nie badziwenych lub nic nie wnoszacych i
1. wykonac
2. opisac ( wtedy sie okaze ze to nie takie proste)
3. wyslac do EP
4. opublikowac kod
5 zapewnic wsparcie tecniczne ( support)
6. czekac i zaciskac kciuki zeby ktos nie napisal: " o kurcze ale badziewie - po co to komu potrzebne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości