Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

PROGAT

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:
PROGAT

Postautor: Sova » 26 mar 2004, o 14:36

Czy ktoś wie gdzie mógł bym znaleść program PROGAT, do programowania Atmeli? Czy ktoś w ogóle się spotkał z tym programem i programatorem który z nim pracuje?

rafiks
-
-

Postautor: rafiks » 26 mar 2004, o 16:51

Sa dwie wersje pod Dosa i Windowsa. Tylko tyle że ten drugi działa z prockami do 300MHZ a ten pierwszy z każdym. Pozatym napisałem sobie nakładke na ten program wiec działa pod windowsem (niepamietam ale sa jakieś błądy jak sie odczytywało zawartość pamięci z zabezpieczeniem)

Jak je znajde to ci wyśle

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Sova » 8 wrz 2004, o 17:54

witam posłuchaj bardzo potrzebuje teo programu PROGAT, lub tej twojej nakładki ale musi programować bo wersje demo jedynie mogą odczytać jeśli możesz bardzo prosze wyślij mi je na adres sov@o2.pl

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:

Jesszcze raz problem z programtorem

Postautor: Sova » 19 wrz 2004, o 21:06

Kokledzy po raz setny mam problem z programtorem!!! Ten który działa na PROGAT`cie mam te programy ale teraz tak właczam ten windowsowy, to piewsze nie odnajduje procka, nie rozmpoznaje, drugie odczytuje jakieś 2kb progtramu ale nie wiem co to za program, teraz jak wyjme procka chce odczytac to tez odczytuje to samo! Właczam ten dosowy program i ten w ogóle nie chce odczytywac, nic nie odczytuje, a jak che zapisać to mi na 1% kończy i pisze ze jest błąd. Co znów jest nie tak? Jeśli macie jaiieś pomysły, lub mieliście taki problem, napiszcie co zrobiliście, bardzo was prosze.

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Sova » 20 wrz 2004, o 19:41

Teraz juz nie wiem nic totalnie ten program progat odczytuje bity nie z porgramtora tylko z portu?!?!?!?! jak odłaczam programtor odczytuje dokładnie to samo co z nim pustym i znim z procesorem. Gdy prubuje zapisać jest bład weryfikacji. Nie wiem naprawde co mam robić w dalszym ciągu czekam na pomoc.

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”