Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWyswietlacz graficzny Nokia 3310
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Mam takie pytanie. Czy ktoś wie gdzie można znależć(na jakiej stronie) jakąś konkretną dokumentację do wyświetlacza z Noki 3310. Chcę wysyłać na ten wyświetlacz zaprogramowane obrazki z pamięci za pomocą Atmegi8 i potrzebuję jakąś dokumentację.
tu masz mejla: gruszek_zip@tlen.pl przypomnij mi sie na mejla to ci znajde bo mialem to na dysku ale dysk ma teraz kolega wiec nie zlatwie tego ekspresowo ;]
ps. chetnie zamienie caly telefon 5110 na wyswietlacz z 3210 (3310 chyba jest inentyczny) bo ma inne wyprowadzenia a opis mam do 3210
(w tym opisie nawet jest schemat z probnym ukladem ktory autor uruchomil i przetestowal)
jak nie chce ci sie czekac to powiem ze znalazlem to gdzies na www.elektroda.pl poszukaj to znajdziesz
ps. chetnie zamienie caly telefon 5110 na wyswietlacz z 3210 (3310 chyba jest inentyczny) bo ma inne wyprowadzenia a opis mam do 3210
(w tym opisie nawet jest schemat z probnym ukladem ktory autor uruchomil i przetestowal)
jak nie chce ci sie czekac to powiem ze znalazlem to gdzies na www.elektroda.pl poszukaj to znajdziesz