Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

materialy o lm/uA 723

farG
-
-
Kontaktowanie:
materialy o lm/uA 723

Postautor: farG » 30 gru 2003, o 00:56

Czy ma ktos dostep do szczegolowych informacji o stabilizatorze uA 723 i mogby sie ze mna nimi podzielic ?? (szczegolnie interesuje mnie przeniesienie tego modelu do pspica - jakie zalozenia przy wyborze makromodelu , jakie parametry sa odwzorowane , jakie pominiete ,wyprowadzenia do obliczen parametrow okreslajacych warunki pracy itp) ... nie chodzi mi tu o dane katalogowe albo o ogolna zasade dzialania bo tego jest wszedzie multum .Zapewne zaprojektowanie tego wszystkiego dla prawdziwego elektronika zajeloby kilka godzin ale mi do takiej perfekcji jeszcze wiele brakuje.Z gory dziekuje.

ps Przegladajac google natknolem sie na strony Elektroniki dla wszytskich. W numerze 12 / 97 zostal tam zamieszczony artukul poswiecony 723 : Najsłynniejsze aplikacje: Stabilizator 723. Gdyby mial ktos do niego dostep bylbym wdzieczny za przeslanie skana na mojego maila.

Awatar użytkownika
g.matras
-
-

Postautor: g.matras » 30 gru 2003, o 06:42

czesc
tu masz link do katalogu producenta tego układu:
http://katalogi.iele.polsl.gliwice.pl/d ... /UA723.pdf
pozdrawiam
Grzesiek

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”