Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Yampp 7 usb

sivy
-
-
Kontaktowanie:
Yampp 7 usb

Postautor: sivy » 19 lis 2003, o 19:19

Czy odpalil ktos "odpoczatku do konca" to wspaniale urzadzonko ?
Ja mam plytke D1.0 zciagnietą z SOFTCOMU, w moim ukladzie urzywam karty MMC (poprawilem polaczenie z pinu CS karty do pinu 26 procka).
Jesli chodzi o samo dzialanie ukladu :
- boot load`er dziala , zgrywam firmware
- wykrywa ladnie karte MMC - formatuje ja (sprawdzalem potem na czytniku kart MMC podlaczonym do PC, pierwsze 4 bajty to YADL co wskazuje na to ze komunikacja z karta jest OK)
- beep`ki VS`a tez sa dobrze slyszanle
czyli z grubsza uklad dziala OK
ale ze nic w swiecie yamp nie chce "zconectowac" z yamp linkiem w celu przegrywania danych. Jakies propozycje / sygestje / pomysły ? wszysko mile widziane

_dEVIL
-
-

Postautor: _dEVIL » 3 sty 2004, o 01:17

Opisz dokladniej co sie dzieje, wyswietla jakis komunikat, czy jest polaczenie z odtwarzaczem, opisz dokladniej problem to moze cos poradzimy.
pzdr.

sivy
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: sivy » 3 sty 2004, o 10:56

Napisałem własny soft (na bazie bibliotek z yampp`a ofcorz) i juz działa tak jak powino. A soft yamp`a cos sobie nie radził z poprawnym odczytem informacji o MMC ...

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”