Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProśba
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam,mam pyatnie czy posiada ktos opis w jezyku polskim kosci PCF 8573 jest to zegar czasu rzeczywistego,pardzo bymprosil o jakiekolwiek artykuły o tej kosci badz tez PDF w jezyku polskim.Takze bylbym wdzieczny za artykuły na temat 24C64, SAA1064.Prosze o maile osob ktore mialy z tym styczność
Noty wszystkich scalaków znajdziesz na http://www.elenota.prv.pl.
osobiście polecał bym zamiast pcf8573 pcf8583. saa1064 steruje sie bezproblemowo mam na nim zrobiony zegarek - działa świetnie tylko w nocie katalogowej jet podana wartość kondensatora od oscylatora troche za duża i widać multipleksowanie - ja założyłem 100nF i jest git. Życze miłej pracy.
pozdrawiam
osobiście polecał bym zamiast pcf8573 pcf8583. saa1064 steruje sie bezproblemowo mam na nim zrobiony zegarek - działa świetnie tylko w nocie katalogowej jet podana wartość kondensatora od oscylatora troche za duża i widać multipleksowanie - ja założyłem 100nF i jest git. Życze miłej pracy.
pozdrawiam