Czy w waszym mieście są jakieś numery Praktycznego Elektronika???
Bo ja szukałem w gdańsku i nie mogłem znaleźć.
Chodzi mi konkretnie o jakieś namiary do redakcji,najlepiej dokładny adres bo staram się zamówić u nich płytki drukowane-próbowałem smsem(na stronie podany jest numer) i nie ma żadnego odzewu,wysyłałem zamówienia z ich strony internetowej,również żadnego odzewu a przecież powinni chociaż wysłać jakiegoś maila w celu potwierdzenia transakcji.
Naljepiej to przejechałbym się osobiście ale nie wiem gdzie:-)
PZDR i Dzięks
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPraktyczny elektronik
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Praktyczny Elektronik już przestał wydawać - skończył sie na numerze 5/2002 co zresztą widać na ich stronie http://www.pe.com.pl/
Adres redakcji:
Zielona Góra
ul. Jaskółcza 2/5
tel 068 451-02-70
Płytki wykonywał dla nich ktoś inny, nie liczyłbym na szybką dostawę o ile to jeszcze w ogóle możliwe, ja czekałem pół roku na płytki do wzmacniacza!!
Adres redakcji:
Zielona Góra
ul. Jaskółcza 2/5
tel 068 451-02-70
Płytki wykonywał dla nich ktoś inny, nie liczyłbym na szybką dostawę o ile to jeszcze w ogóle możliwe, ja czekałem pół roku na płytki do wzmacniacza!!